Ledninger instruksjoner for en Light Fixture

May 20

Ledningsnett en light fixture er vanligvis en enklere prosjektet enn du kanskje tror, forutsatt at du har riktig sett krets og elektriske boksen gå til. Vanligvis skal du ta av en eksisterende innslag som en del av prosjektet, med mindre det er ny konstruksjon. Uansett, er det viktig at ikke på noe tidspunkt i prosessen er det strøm flyter gjennom kretsen, til etter at tilkoblingene er forseglet og lampen er montert.

Instruksjoner

•Start av kretsen til elektriske boksen der du ønsker å henge den nye innslag. Hvis det finnes en eksisterende innslag, kan du fjerne den ved å ta ut skruer som monterer den boksen. Trekke ledninger ut slik det henger gratis, og deretter koble den fra kampen. Du bør ha en svart wire, en hvit ledning og en bart kobbertråd.

•Snip av nok av svart og hvit ledninger å få en ren slutt. Fjerne en halv tommen isolasjon fra slutten av hver.

•Spread ut ledningene fra nye kampen slik at du kan se. Du bør ha en svart ledning og en hvit ledning, både strippet på slutten, og begge kommer ut toppen av kampen. Plasser den nye innslag nær nok til at du kan koble ledningene fra kampen til ledninger fra boksen boksen elektrisk.

•Kople svarte ledningen fra kampen til svarte ledningen fra boksen holder strippet endene sammen mens plassere wire lokket over dem. Tvinn hetten med klokken til det er stramt. Vikle hetten og omkringliggende ledningen i elektrikers tape, gjør at det ingen er synlige. Gjør det samme for to hvite ledninger.

•Ta nakne kobber wire fra boksen elektriske og vri det rundt grønne jording skruen i lyset lampen (det skal være i den øverste delen). Skru grønne å holde wire på plass.

•Tuck ledninger i boksen og trykk kampen til den. Line opp monteringshullene i kampen til monteringshullene i boksen. Sett inn monteringsskruene som fulgte med i kampen for å holde det på plass. Innlegge en lyspære, slå på strømmen, og test lyset på bryteren veggen.

Tips og advarsler

  • Kontroller alltid at strømmen er på på boksen huset krets før kabling et innslag.