Le Creuset kokekar rengjøring

July 19

Le Creuset har laget emaljert, støpejern gryter og panner siden 1920-tallet. Denne kokekar er ettertraktet fordi det beholder og overfører varmen jevnt. Det er perfekt for supper, stuinger og braises. Tilbys til kunder i en rekke uvanlige farger, er den emaljert støpejern linjen grunnlaget for Le Creuset kokekar imperiet, men selskapet gjør også rustfritt stål, steintøy og hard-anodized aluminium kokekar. Alle Le Creuset gryter og panner er laget for livet. Følg produsentens instruksjoner for rengjøring å holde din Le Creuset kokekar vakre og funksjonelle i årene som kommer.

Rengjøring emaljert støpejern

Alltid la en Le Creuset støpejern, emaljert gryte avkjøle helt før du vasker det. Aldri Fyll en hot pot med kaldt vann eller feste den til en vask full av kaldt vann, fordi ekstreme temperaturen kan forårsake emalje å sprekk.

Le Creuset anbefaler at håndvask emaljert støpejern i varmt såpevann vann, skyll den i varmt vann og tørk den før du kaster den bort. Ikke la det tørke i retten rillefelt, og ikke sette det bort våt. Du kan vaske kokekar i oppvaskmaskinen, men husk at emaljen kan bli kjedelig med konstant eksponering for oppvaskmaskin varme og vaskemidler.

Hvis potten er mat stakk til det, suge den i noen minutter i varmt vann, så bruk en scrubber svamp for å rense den. Ikke bruk en slipende rengjøringsmiddel eller en stålull pad, som disse materialene kan ripe emalje.

Prøve å slippe din Le Creuset emaljert støpejern eller trykker jeg på noen hard overflate, som dette kan sprekk emalje.

Rengjøring steintøy

Steintøy er en gryte som er ment å brukes i en tradisjonell, konveksjon eller mikrobølgeovn. Før du vasker det, sikre din steintøy er kjølig å ta - ellers, det kan knuses. Hånd vask steintøy i varmt såpevann vann, skyll den og tørk den før du putte den bort, eller sette den i oppvaskmaskinen hvis du foretrekker. Ikke bruk sterke skuremidler eller stålull pads fjerne fastsittende mat. i stedet suge gryte for litt og skrubbe den med en nylon pad eller en scrubber svamp.

Rengjøring Tri-lags rustfritt stål

Le Creuset Tri-lags rustfritt stål gryter og panner inkluderer skillets, gryteretter, saus panner og teflonbelagt produkter. Når de har avkjølt, kan du dele vask dette pans i varmt såpevann, skyll og tørk dem, eller du kan vaske dem i oppvaskmaskinen. Du fjerner fastsittende mat, suge pan i varmt vann og bruk en scrubber svamp (ikke stålull pad eller slipende rensemiddel) for å få mat.

Le Creuset gjør sin egen rengjøringsmiddel for stål-serien som vil fjerne kalk og hardhet merker. Du kan også bruke det for å rydde opp panner som har blitt kjedelig fra å bli skylt i oppvaskmaskinen.

Rengjøring Hard-smidde eloksert aluminium

Le Creuset hard-smidde anodisert aluminium gryter og panner har nonstick overflater som krever spesiell omsorg. Som andre Le Creuset produkter, la disse Potter og pans avkjøles før du vasker dem i varmt såpevann vann, skyll og tørk dem. Hvis du vasker denne typen kokekar gjentatte ganger i oppvaskmaskinen, det får mørkere og kan utvikle en hvite, powdery titt på utsiden; rense denne rester av en scrubber svamp og en liten oppvaskvann såpe.

Unngå bruker metall redskaper, eller skrubbing disse potter med stålull eller skuremidler, da du kan ripe teflonbelagt overflaten. Det er også mulig å skade nonstick overflaten av overoppheting potten, som kan føre til overflaten å skrelle av helt.