Lavt voksende hortensia planter

June 29

Lavt voksende hortensia planter

Hortensias opprinnelse er i Japan. Det ble først introdusert for den vestlige verden i 1788. Noen hortensia, som paniculata kan trenes til å vokse som et tre og nå en høyde på 25 fot. Noen varianter er kjent for sin fortreffelighet som mindre dverg varianter som kan beskjæres og opplært til å opprettholde en vekst på tre til seks fot, uten å ofre arter berømmelse for prangende og overdådig blomster og fargestoffer.

Blue Danube

Blue Danube har veldig studerer stokk som vanligvis ikke krever stalking. Hortensia dyrkere merke Donau for dyp blå farge, kompakt vekst og tunge produksjon av blomster tidlig til sent sommeren. Blue Danube er ofte holdt innendørs i containere, og som snittblomster. Jord med høy alkalitet transformere blomster til rosa. Surt jordsmonn opprettholde og forsterke blå blomst colorings.

Lanarth hvit

Hydrangea macrophylla 'Lanarth White' er en av de "lacecap" hortensia variantene, såkalt fordi den har en liten klynge av blomster som er omgitt av en ring av store, åpne blomster. 'Lanarth White' bærer pastell blå eller rosa kanter på de hvite blomstene og vil vokse til buskete bredden og høyden på 4 fot.

Berlin Rabe

Berlin rabe er medlem av macrophylla hortensia familien. Det er kompakt og korte, økende til en høyde på 3 fot. Det foretrukket for sin store, rosa klynger av blomster som holder langvarig farge. Hager også foretrekker Berlin rabe fordi det viser en motstand mot mugg og har strenge, sterk vekst og utvikling. I tid transformere blomster fra rosa til grønn.

Paris Rapa

Paris rapa, medlem av macrophylla familien, er ofte valgt som de som foretrekker lav vekst hortensia fordi det fortsatt kompakt. Dette gjør er et bra valg for små hage områder. Paris rapa produserer fuchsia blomster som transformerer til grønn. Den vokser til en høyde på 3 fot og en bredde på 4 fot.

Snøball

Snøball hortensia vokser så bredt som 10 føtter ved full modenhet, men opprettholder en høyde på bare 5 fot, som er noe kort av hortensia standarder. Det dyrkes for sine sanne, hvite blomster, derav navnet "snowball." Det er en populær gave i jula overføres innendørs til våren planting når du kan velge et permanent hjem for snøball hortensia i hagen.

Hortensia omsorg

Hortensia vanligvis gjør ganske bra i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 5 til 9. Kontroller betingelsen pH jord i hagen din. Hvite blomster vises en grønn farge hvis pH er feil, og blå blomster kan ikke som levende eller til slår rosa. Ta kontakt med din lokale planteskole riktig hortensia retningslinjer som gjelder for nasjonal innstilling.