Lavendel olje som en Tick frastøtende

January 24

Lavendel olje som en Tick frastøtende

Amerikaneren hunden tick (Dermacentor variabilis) er den vanligste funnet kryss i USA. Det er mange forskjellige typer av flått inkludert svart-legged hjort flått (Ixodes scapularis), lone star tick (Amblyomma americanum), vinter tick (Dermacentor albipictus) og brun-hund hake (Rhipicephalus sanguineus). Flått kan overføre sykdommer til mennesker inkludert Lyme sykdom, Rocky mountain flekket feber, tularemia og ehrlichiose. Den beste måten å beskytte deg og din familie fra flåttbårne sykdommer er å unngå flåttbitt. Lavendel essensielle oljen er en effektiv sjekke frastøtende for både mennesker og dyr.

Tick beskrivelse

Flått er edderkoppdyr som edderkopper, skorpioner og midd. De har fire par bein som voksne. De har ikke en antenner. Flått er tilstede i gress, løv og ugress. De vente lå i en dyr eller menneske vert. Når en vert børster opp mot haken, de slipper holde på vegetasjon og fester seg til verten. Flått kan ikke fly eller hoppe. Når flått støter duften av lavendel, slipp de ikke fra vegetative abbor deres. Den ikke dreper merker, naturlige plante essensen i lavendel støtende flått og de reise raskt.

Pet sengetøy

Strø et par bomull baller med flere dråper lavendel essensielle olje og kaste inne foring av pet liggesåret og bærere å effektivt slå tilbake plagsom insekt angrep. Loppene og merker snart forlate et område parfymert med lavendel. Frisk lavendel poser eller essensielle oljen kan legges til kjæledyr sengetøy. Lavendel er giftig og vil ikke skade dyr. Duften er sterkere når essensielle oljen brukes.

Duftende håret Tonic

Bland 10 til 12 dråper lavendelolje i 1 unse av kokos carrier olje. Bland godt. Dryss på kjæledyret ditt hår og pensel. Duftende olje etterlater håret skinnende og glatt med en duft som frastøter plagsom flått, lopper, fluer, midd og lus. Blandingen kan brukes på hunder, katter, hester og mennesker. Flere dråper lavendel kan også legges til badevannet.

Folk beskyttelse

Ved å gå ut i naturen, kan du beskytte deg mot smertefulle kryss og andre ekle insektsbitt med lavendel. Legge noen dråper (8 til 10) av lavendel essensielle oljen å skylle siste Klesvask. Behagelig duft forblir i klær å frastøte mygg, merker, fluer og lopper. Brette et par bomull baller sprinkled med lavendelolje i toppen av støvler, lommer eller ryggsekk. Plass lavendel poser parfymert med 5-8 dråper olje i soveposer, sengetøy og tepper. Legge til 6-10 dråper av lavendel essensielle oljen 1 unse transportør olje og gni på huden eller legge til bathwater.