Lavendel olje som en Bug frastøtende

November 29

Lavendel olje som en Bug frastøtende

Lavendel olje er ofte regnes som en duftende olje brukes i å lage lotion, sjampo, parfymer, såper eller mange andre varianter av personlig pleieprodukter. Du kan ikke innse at den kan også brukes til å frastøte insekter som mosquitoes.

Hvordan den brukes

Lavendel olje kan brukes på ulike måter å frastøte mygg og andre insekter. Det kan dytter på press poeng, som håndleddene eller bak ørene, eller blandet med andre naturlige oljer, som eukalyptusolje eller citronella olje å lage en spray-on urte bug frastøtende. Hvis man ikke har lavendelolje på side, kan blomst petals også gnidd på press poeng å få olje på huden din.

Hvor lenge det varer

I motsetning til sterke kjemiske Insektjagende, lavendelolje ikke vanligvis frastøte insekter i flere timer om gangen. Siden dette er en naturlig botaniske, vil lukten fordampe og visne ca 20 minutter etter den brukes. Det må brukes hvert 20-30 minutter mens du er utenfor og i fare for å bli bitt av insekter.

Forsiktighetsregler

Aldri gjelde lavendelolje til barn som er 2 år gamle eller yngre. Lavendel olje har potensial til å forårsake en allergisk reaksjon, særlig for dem med sensitiv hud. Det er lurt å gjøre en liten testområde av huden, før du bruker det til større områder.