Låven innrammingsteknikker

August 15

Låven innrammingsteknikker

Hvilken rammetype brukes til låven bygging avhenger av bruken av låven og budsjettet tilgjengelig. Rask og billig barns kan bygges med pole låven innrammingsteknikker. Mer raffinert og detaljert barns er bygget med en tradisjonell pinne ramme teknikk, som brukes i boligbygging.

Pole Barns

Pole barns er bygget med linjeavstand polakkene, eller innlegg som vertikale støtter. Hver Pol ligger i sin egen fot, i stedet for en tradisjonell foundation. Polakkene er knyttet til hverandre med horisontale rammer medlemmer kjent som "girts." Den laveste utstyrte kjører på bakkenivå og er kjent som "skjørt styret." De andre er jevnt fordelt opp høyden på veggen, med den øverste vannrett doblet, med en på utsiden og inni å støtte tak rammen.

Bjelkene kjøres mellom toppen av yttervegger, støttet av interiør polene; noen av interiør polakkene kjøre ned til støtter topp eller ridge styret i taket, hvis taket er stick innrammet.

Stick innrammet Barns

Stiftelsen stilk veggen helles rundt omkretsen av en pinne innrammet låve. Dette er avkortet med en horisontal terskel festet til undersiden av veggen studs, som går loddrett hver 24 inches en dobbelt horisontal vegg cap. Veggene er videre støttet av bjelkene som kjører mellom caps på sideveggene hver 24 inches. Vinduer og dører er innrammet tilsvarende til huset Vinduer og dører med doble stud på hver side og en horisontal terskel under windows og et hode over Vinduer og dører.

Taket stiler

Gambrel stil tak er vanligvis forbundet med bildet av en tradisjonell låve. Denne stilen av taket har en sentral topp, med to fly kjører ned hver ansikt. Først går fra toppen en pause ca en tredjedel til halvparten ned taket. Fra bryte utvider et andre plan på en litt brattere vinkel til takskjegget.

Nest vanligste taket stilen er enkel gavl, med to diagonale fly fører fra takskjegget på hver side til en sentral rygg. Enten stil kan være innrammet pinne av pinne med sperrene og bjelkene eller installert med ferdighus truss rammer én hver 24 inches tar plassen til sperrene og bjelkene.

Gulv

Med enten innramming stil kan en skive helles. Med pinne innrammet barns fyller hellen det midterste området innenfor stammen. Pole barns ligger et skjema rundt polene, skisserte låven; Hellen helles rundt. Andre gulv inkluderer skitt og tre. Tregulv kan bygget opp på smuss, som er vanlig i pole låver, eller mellom stammen veggene på vannrette finans boards, ligner på suspendert stiftelse gulv i eldre ramme konstruksjon boliger.