Lave busker som vokser

March 12

Når du oppretter et hjem landskapsarbeid plan, forskning planter du vurderer, inkludert deres lys og jord behov og hva insekter eller sykdommer kan skade dem. Merk hvordan høy og bred planter vil vokse. Busker som når 3 fot eller mindre i høyde når eldre kan være en god plass for områdene langs gangveier, den fremre delen av store blomsterbed eller flekker under windows.

Blå stjerne einer

De som ønsker en lite vedlikehold busk kan vurdere den blå stjerne einebær. Det krever ingen beskjæring og vokser sakte, nådde en moden høyde på opptil 3 fot og en bredde på opptil 4 fot. Den kan håndtere tørke forhold og et utvalg av jord, men det må ha full sol. Den blå stjerne juniper danner en jordhaug figur og viser blå kjegler som ser ut som bær. Dette evergreen grenene har en sølv-blå nyanse. Det er egnet for amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 4 til 9.

Dvergmispel Tom Thumb

En annen lav - og sakte voksende busk er dvergmispel Tom tommelen, som når bare 12 inches høy når eldre. Spre vekst mønsteret kan omfatte 6 fot. Dette løvtre alternativet er også lite vedlikehold, trenger lite eller ingen beskjæring. Dette anlegget liker tørr jord og fullstendig eller delvis skygge. Den har skinnende grønne blader som konverterer til en slående rød høsten. Det kan gi hvite blomster i slutten av våren. Du kan plante dette busk i soner 5, 6 og 7 og bruke den som en bunndekkende.

Blackfoot tusenfryd

I sonene 4 til 11 kan vurdere blackfoot daisy, en gruppe busk som vokser opp til 3 fot høye og brede. Fra sen vår til tidlig høst, er dette anlegget dekket med hvite og gule tusenfryd som lukter honning. Blackfoot daisy må ha full sol, og det liker en middels fuktighetsnivået. Den vokser i moderat tempo trenger jord med veldig god drenering. Denne busk kan produsere blomster om vinteren i milde klima.

Mindre Calamint

Denne liten bush vokser i en spre mønster, en moden høyde og bredde på opp til 3 fot. Mindre calamint er dekket med skinnende grønne blader som er sammen med små rosa eller lilla blomster i sen August; Blomstene er fortsatt for opp til seks uker. Dette medlem av mint familien tilbyr duftende blader og tiltrekker sommerfugler. Denne tørke-tolerant busk kan håndtere full sun eller delvis skygge, med tørr å noe fuktig jord. Den vokser i moderat tempo i soner 5 til 10. Tett vekst vane mindre calamint kan undertrykke ugress.

Rock eller steg sola

En fordel med denne busk er at det ikke er utsatt for problemer som insekter eller mugg. Rock eller solen steg produserer rosa eller lilla blomster om sommeren. Hver blomst varer bare en dag, men de vises i store mengder. Dette evergreen busk kan passe for boliger i soner 8 til 10. Trenger full sol og middels fuktighet. Rock eller solen steg når en eldre høyde og bredde på 3 fot.