Lav vekst eviggrønne busker i Full sol i den midtatlantiske regionen

February 1

Lav vekst eviggrønne busker i Full sol i den midtatlantiske regionen

Eviggrønne busker er faktorer i landskapet. De beholde sine blader om vinteren skjemaet windbreaks og gi beskyttelse for dyrelivet; de gir kontaktpunkter som prøven planter; og de bakken dekker. I den midtatlantiske regionen, noen lav vekst eviggrønne busker blomster og frukt samt gi løvverk interesse.

Midtatlantiske statene

US Environmental Protection Agencys regionen 3 som den midtatlantiske regionen og Delaware, Maryland, Pennsylvania, Virginia, West Virginia og District of Columbia. En utfordring for voksende planter i denne regionen er du misforholdet av varme, fuktige somre etterfulgt av svært kalde vintre. Busker som trives i full sol, men også overleve kalde vintre må være tøffe, elastisk planter. Høy fuktighet i midtatlantiske fremmer spredningen av sykdommen, så motstand mot sykdom er en ønskelig funksjon i busker.

Lyngbrenning og Heathers

Lyngbrenning og heathers er svært verdifull hage arter, ifølge Alex Niemiera Virginia Kooperativ utvidelsen. De viser variasjon i løvverk og blomster og gi hele året rundt. Sommerfugler og hummingbirds trekkes til sine blomster. Våren heath (Erica carnea) blir sakte og fyller ut hager som en lav vekst bunndekkende. Hvit, rosa eller rød blomster dekker planter om vinteren og våren. Scotch røsslyng (Calluna vulgaris) er også dekket med hvite, rosa eller rød blomster, men deres blomst tid er sommer og høst. Planting Lyngbrenning og heathers gir hager med helårig blomster.

Fruktdannelsen skal skje busker

Selv om fruktdannelsen skal skje busker også produsere blomster, siden blomster foran frukt, er de dyrket hovedsakelig på sine bær. Noen arter av dvergmispel løvfellende, men bearberry dvergmispel (dvergmispel dammeri) er eviggrønne. De røde fruktene kan være veldig prangende, ifølge Niemiera, og de varer hele vinteren etter modning i høst. Inkberry (Ilex glabra) er en innfødt holly i den midtatlantiske som har høy sykdomsresistens. Som navnet tilsier, bærer det svarte bær, i motsetning til tradisjonelle røde holly bær.

Bartrær

Bartrær er vanligvis tenkt som høye eviggrønne trær, men mange er lav vekst eviggrønne busker. Noen hvit arter overstige 50 fot i høyden, men dverg "Hinoki" falske cypress (hvit obtusa "Nana Gracilis") og "Baby Blue" falske cypress (C. pisifera) bare nå 6 fot i høyden med en lik spredning. De er fokal-funksjonen landskapet prøver, ofte plantet på full-Søn innganger til hjem. Overlegen insekt - sykdom - og tørke-motstand er disse evergreens fremragende utøvere for midtatlantiske statene.