Lav vann planter & trær

August 7

Lav vann planter & trær

En lav vann-tolerant anlegget eller tre kan vanligvis gå uten fuktighet i perioder på to til tre måneder. Disse artene fungerer fint i områder som får lite eller ingen nedbør og de som opplever tørke-lignende forhold under deler av vekstsesongen. Planting disse typer planter eliminerer behovet for vanning.

Mor-i-lov er tunge

Mor-i-law's tungen (S. trifasciata laurentii) er ofte referert til som djevelens tunge eller snake plant. Det er en urteaktig flerårig plante som er hardføre til USDA soner 9b gjennom 11. Bladverket er lang, stiv og slank, og kan nå høyder på over 5 fot høy. Mor-i-law's tungen kan overleve lange perioder med tørke og kan gjøre en utmerket houseplant. Det tåler ekstrem forsømmelse og trives godt i både skygge og fullt sollys.

Goldenrain treet

Goldenrain (utbredelse:) er et løvtre som når høyder opp til 30 fot høy. Treet blomstrer i juli med små gule blomster som slå til frø pods og delt åpent sent faller. Goldenrain treet er hardføre til USDA soner 5 til 9 og kan vokse i en rekke av klima. Den foretrekker å vokse i fullt sollys kan tåle tørke-lignende forhold.

Lams øret

Lams øret (Stachys byzantina) er en urteaktig flerårig plante som er hardføre til USDA sonene 4 til 9. Anlegget har tykke, fuzzy, ovale blader og sjelden noen gang blomstrer. Det kan vokse til en fot høy, og 2 fot bred. Lams øret trives i fullt sollys og foretrekker tørr fuktig jord og tåler forsømmelse. Det gjør en utmerket anlegget og krever lite vedlikehold.

Russiske hagtorn

Russiske hagtorn (Crataegus ambigua) er en liten, flerårig treet som kan vokse opp til 20 fot høye. Det er hardføre USDA sone 4 og er medlem av Rosefamilien. Treet blomstrer tidlig på våren med små hvite blomster. Russiske hagtorn treet foretrekker fullt sollys og tåler tørke forhold. Det fungerer også som et landskap tre og vann områdene.

Butterfly Weed

Butterfly Luke (Asclepias tuberosa) er en flerårig plante som er hardføre til USDA soner 3 til 9. Det tåler en lang rekke vekstforhold, men foretrekker full sol og godt drenert sandholdig jord. Planten blomstrer fra juni til September med prangende oransje blomster, som tiltrekker mange forskjellige arter av sommerfugler. Butterfly Luke er vanlig i rock hager og som en kantlinje plante, og finnes langs veikanter.