Lav syre & organisk tomatplanter

June 12

Lav syre & organisk tomatplanter

Tomater er tradisjonelt betraktet som en høy syre mat. Det er imidlertid noen varianter som er mye mindre sure. Disse tomat varianter anses mer utholdelig for dem som ikke vanligvis konsumerer svært sure matvarer.

Hillbilly tomatplanter

Hillbilly tomat er en stor gul-oransje frukt som noen ganger har røde striper inni. Den har en veldig søt smak og en lav surhet. Denne tomat er perfekt for kutting.

Stor-oransje tomatplanter

Dette anlegget produserer store, oransje biff tomater. Smaken av denne frukten er veldig søt og saftig. Den har lav Surhet som gjør det perfekt for salater eller smørbrød.

Marizol Bratka tomatplanter

Denne organisk tomatplante produserer liten, lav-sur frukt som har en rosa hud. Disse biff tomater har en mild, søt smak og er ekstra saftig. De er et kors av Marizol lilla og Brandywine.

Midtre Tennessee lav syre

Dette er en sann røde tomater som er svært lav syre. Den har en god smak, og de produserer vanligvis store mengder frukt hver voksende sesongen.

Pegs runde oransje tomatplanter

Dette anlegget produserer organisk tomater som ligner veldig mye en appelsin. Tomater er lys oransje, rund og har en veldig søt smak. De er lav syre og har blitt dyrket i Kentucky i over 20 år.

Rosa Montserrat tomatplante

Rosa Montserrat tomat har en mild smak og lav surhet. Denne frukten kan være merkelig formet og er om lag 3 inches bredt. Huden er en dyp rosa, og denne frukten er ideell for kutting.