Lav klor nivåer i bassenget

June 1

Lav klor nivåer i bassenget

En svømmebasseng eier er det flere problemer som kan være litt forvirrende når holder en ren. En av dem har å gjøre med opprettholde desinfiserende nivåer i et svømmebasseng. I det 21 er mest vanlige desinfiseringsmidlet fortsatt klor, som er en sterk og effektiv kjemiske. Hvis klor nivåer i et basseng to lav, kan imidlertid et basseng, raskt bli forurenset av bakterier og organisk materiale.

Lav klor

Hovedproblemet til helse og sikkerhet i et basseng med lav klor nivåer har å gjøre med bakteriell forurensning. Når bassenget klor høyder er også lav, er det ikke nok av desinfiserende kjemisk å drepe bakteriene som ender opp i et basseng. Et annet problem rundt lav klor nivåer har å gjøre med alger vekst i et svømmebasseng. Lav klor nivåer kan føre til en alger-forurenset pool, som deretter krever energisk opprydding innsats.

Klor nivåer

Klorerte svømmebasseng må være innenfor et bestemt klor nivå vurderes riktig renovert. De vanligste anbefalt bassenget klor nivå for å sikre god hygiene er 2 deler per million (ppm) av gratis tilgjengelig klor. Standard klor er nivå også 1 ppm til 3 ppm gratis tilgjengelig klor. Slike nivåer bidrar til å sikre at det er nok klor forlate sikkerheten bufferen skal bassenget oppleve alvorlige forurensning.

Klor stabilisatorer

En av de viktigste oppgavene for alle svømmebasseng eier må takle opprettholde stabil bassenget klor nivåer. Til å begynne med, vil det være nødvendig å teste for bassenget klor nivåer minst to ganger i uken. Klor i et basseng må også skal stabiliseres, som betyr å legge i en god klor stabilisator. Den vanligste klor stabilisatoren er cyanuric syre (CA). Det hjelper beskytte klor fra sollys, som forsvinner raskt kjemiske.

Umiddelbar handling

Lav klor nivåer i et svømmebasseng krever umiddelbar handling fra bassenget eiere. Det kreves ca £ 1 av standard kalsium hypokloritt bassenget klor per 30.000 gallons av vann å oppnå et 2 ppm klor nivå. Når et basseng klor nivå er funnet for å være under 1 ppm, svinge til handling og dose bassenget med klor. Vente noen minutter eller mer, og deretter teste bassenget for å sikre tilstrekkelig nivå har returnert.

Betraktninger

Et svømmebasseng vann er en delikat saldo på ulike kjemiske faktorer. Dessuten faktiske bassenget klor og klor stabilisatorer er pH en viktig sak. Klor å være stabil, bør pH være mellom 7 og 8. Klor nivåer vil avta raskt når et basseng pH dips neden 7. Du kan heve pH, men ved å legge til natriumbikarbonat, som er en alkalitet økende agent. Natriumbikarbonat er det kjemiske navnet for brus aske som natron.