Lav avløp i bakken basseng reparasjon

May 27

Hvis du har et svømmebasseng som trenger trenger en reparasjon strukturen i seg selv eller som inneholder vann som er utenfor behandling, må du tømme bassenget og fylle den. Dette skyldes en delikat aktivitet hydrostatisk trykk og press nedenfra grunnvann, bassenget er struktur. Du bør også være forsiktig om været, drenering bassenget på regn-frie dager. Bortsett fra forholdsreglene er drenering et basseng for å gjøre reparasjoner ikke vanskelig.

Instruksjoner

•Fjern alle rekreasjon og vedlikehold elementer fra bassenget inkludert flytende enheter, flytende chlorinator, skimmer og annet i vannet. Slå av bassengets filter og oppvarming, hvis aktuelt. Angi tidsautomatikken på hver enhet til "av" eller "manuell" posisjon til å sikre verken enheten slå på under drenering.

•Plasser en sump pumpe på en solid, forhøyet overflaten, fra bassenget selv. Kjøre bunnpannen pumpens slangen til den grunne enden av bassenget, borte fra hjørnene. Koble sump pumpen til et strømuttak og slå den på. La det renne til vannet ligger rett under det berørte området. Renne ikke mer eller bassenget er strukturen kan begynne å sprekk.

•Fjern sump pumpen slange etter drenering bassenget til det berørte området og koble den fra stikkontakten. Gjøre de nødvendige reparasjonene til bassenget etter bassenget reparasjonssett bruksanvisningen. Du trenger å friske et lag med "flytende gummi" blandet med en "jevning Aktivator" å lapp eventuelle problemområder. Deretter Påfør et lag med "pool epoxy." La det tørke i henhold til produsentens instruksjoner.

•Plasser en hage slangen i den grunne enden av bassenget. Slå hageslange til påfyll bassenget tilbake til normale. Slå filteret og oppvarmet på en gang etterfylt.

Tips og advarsler

  • Aldri renne svømmebasseng helt fordi hydrostatisk trykk på utsiden av strukturen fra vannet tabellen er større på en tom pool. Dette kan forårsake sprekker og selv for bassenget for å skjule. Ansette en profesjonell når drenering et barnebasseng helt vanskelige reparasjoner.