Latex madrass problemer

January 15

Latex-madrasser tilbyr noen fordeler fremfor tradisjonelle våren madrasser. De inneholder færre kjemikalier og er mindre attraktive for støv mites, men de har også noen problemer.

Problemer

Latex madrass kan forårsake hudirritasjon folk lateks, inkludert smertefulle utslett. Fordi latex-madrasser ikke ventilere godt, kan de akkumuleres fuktighet på undersiden deres i fuktige rom med dårlig sirkulasjon. Fuktighet kan føre til mugg vekst, ifølge «Fremveksten av Superconductors.»

Løsninger

En bomull pute top kombinert med en tett madrass dekselet kan redusere kontakt med madrassen for noen med mild følsomhet for latex, ifølge "Dermatologi." Å forhindre fuktighet bygge opp, sted en avfukteren i rommet. Ikke plass madrassen mot en overflate som gulvet eller tre slik at luft kan flytte rundt sin undersiden.

Betraktninger

Latex-madrasser, spesielt alle naturlig organisk typer, kan koste dobbelt så mye som tradisjonell madrasser, ifølge "Squeaky Green," en guide til miljøvennlig levesett. For en person som opplever alvorlige reaksjoner når de utsettes for latex, er endre til en tradisjonell madrass tryggest å unngå eksponering når du endrer sengetøy eller andre hushold oppgaver.