Langtidseffekter av Public Housing på barn

March 1

Langtidseffekter av Public Housing på barn

Public housing er regjeringen avsetning for familier i lav inntekt sektorer i alle urbane byen i USA, samt indisk reservasjoner og tusenvis av mindre lokalsamfunn. På den ene siden gir offentlige bolig enslige forsørgere og andre noen økonomisk pusterom. På den annen side, utviklet mange offentlige boligprosjekter problemer med narkotika og kriminalitet. De langsiktige effektene av offentlige boliger på barn er en del debatt tilgjengelige bevis viser både negative og positive resultater for barn i offentlige boligprosjekter.

Kriminalitet, gjenger, narkotika - effekter på barn

Lav inntekt prosjekter har blitt kritisert for kriminalitet, gjengen aktivitet og narkotika. Patrick Sharkey, assisterende professor i sosiologi ved New York University, konkluderte med at vitne voldelig kriminalitet i nabolaget påvirker barnets kognitive evner i uken etter eksponering. Forbrytelser som påvirker barn personlig kan ha langsiktige psykologiske konsekvenser, ifølge National Organization for offeret assistanse. Berørte barna kan oppleve redusert interesse i hyggelige aktiviteter, samt en følelse av en foreshortened fremtid og håpløshet. Barn kan oppleve forsinkelser i utviklingsmessige ferdigheter som toalett trening eller språkferdigheter.

Drap Kentucy

I 2009, en University i Louisville studie på boligprosjekter i Kentucky konkluderte med at bor i voldelige offentlig boligprosjekter kan påvirke barnas evner til å konsentrere seg på skolen, og kan påvirke deres generell følelse av velvære. Voldelig nabolag også sette barn i fysisk fare.

Strid bevis fra sosiologiske studier

Forskning ved amerikanske avdeling av Housing and Urban Development fant at barn i offentlige oppnådd høyere videregående eksamen priser og deltok postsecondary institusjoner oftere enn jevnaldrende vanskeligstilte som ligger andre steder.

Forbedret Nutrition fra stabilitet

En studie utført av Bostons og barnas Sentinel ernæring vurdering Program konkludert med at når transiency som noen familier er lettet gjennom offentlige boliger, bedre ernæring resultater for mange barn med tilsvarende bedre helse på lang sikt.

Positive resultater

En annen studie i Los Angeles, fant at barn i offentlige var mindre sannsynlig at lider av overbefolkning eller bor i høy tetthet komplekser, og hadde mindre sannsynlighet for å bli holdt tilbake fra skolen.