Lang vindu behandlinger

October 30

Lang vinduet behandlinger kan brukes å trekke sammen innredningen i alle rom. Disse behandlingene spenner fra uformell til formell og kan gjøres i stoff, farge eller design. Enten du er interessert i en stil som kan åpnes og lukkes med letthet eller med dekorative tilknytninger eller tie topper, er det en lang vindu behandling som passer dine behov.

Formelle gardiner

Formelle gardiner henger hele lengden av vinduet og nå til gulvet. Denne lange vinduet behandling er ikke-operativt. Et eget panel henger på hver side av vinduet, og er tett samlet på stangen. Formelle gardiner kommer i en rekke stoffer, og er ideelle for tyngre eller mer utsmykkede stoffer, som disse gardiner fastsittende og trenger ikke å flytte vel. For en mer elegant utseende, kan formelle gardiner samordnes på gulvet på bunnen.

Kategorien gardiner

Kategorien gardiner er en veldig enkel vindu behandling ideell for uformelle innstillinger. Disse gardiner henger fra dowel stang av flat tabs i stoff. Et lignende alternativ til kategorien gardiner er knytte kategorien gardiner. Med denne stilen, er stoff fanene eller bånd knyttet over stangen stedet sydd til gardinene. Kategorien gardiner kommer i ulike lengder men alltid komme forbi bunnen av vinduet og ofte nå på gulvet.

Tegne draperier

Tegne draperier er gulvet lengde vinduet behandlinger som betjenes med en ledning trekk. Dette kan henger fra traversering stang og enkelt åpnes og lukkes. Hvis draperi stoffet er gjennomsiktig, kan et ekstra lag henges under trekningen draperi for ekstra privatliv. Tegne draperies som er laget av en tykkere stoff som ull eller strikk kalles casement draperier.

Inverterte fold gardiner

Inverterte fold gardiner gi en ny vri til standard knipe fold utseendet. Denne typen draperi har en opp-ned tre ganger fold. Inverterte fold gardiner henger fra ringer som skyver langs en designer eller traversering stang. Disse gardiner kan fungerer godt med både moderne og tidsriktig hjem dekorere stiler og åpnes og lukkes over vinduet når ønsket.

Inneholder draperier

Inneholder draperier kan være bred nok til å dekke hele vinduet, men de blir holdt bundet tilbake på hver side. Den ytre hjørner av draperier kan nå gulvet, men indre hjørnene der draperier knyttes tilbake vil falle høyere. Tilknytninger for denne typen lang vindu behandling kommer i et bredt spekter av stiler, fra stoff bånd til metall holdere festet til veggen.