Landskapsarbeid rundt badestamper & Spas

January 19

Landskapsarbeid rundt badestamper & Spas

En liten terrasse med boblebad eller spa gir deg en beroligende retrett fra en travel urbane verden med bare noen få tøff planter, nøye plassert pavers og steiner, en stort sett dekorative steinmur og generøs bruk av en rik, kobberrøde redwood friske plass. Bruk samme entreprenøren for spa mot, gjerde, dekk og pergola for å sikre en god match. Spare tid ved å leie ut patio rydder og steinmur stabling. Eller spare penger ved å gjøre alle eller de fleste av arbeidskraft selv.

Instruksjoner

•Situate badestampen eller spa i et hjørne av terrasse vedlagt på to sider av en høy redwood gjerde for personvern. Badekaret bør sitte på en enkel redwood kortstokk med trinnene for badekar inntastingen av den samme redwood. Én type tre gir visuell harmoni i liten plass.

• Landskap rundt badekaret med lite vedlikehold busker i opp senger og beholdere. Anlegget kjører bambus i lange, smale redwood-faced beholdere gjerdet. Bambus vokser raskt og gir en veggen av raslende grønn, men plantasjeeiere inneholder aggressive gresset så det ikke overkjørt terrassen.

•Grow en stor, rosett-formet saftig som aloe eller bromeliad et fett, runde keramiske potten ved siden av badekaret på dekk. Omgi saftige med grunne potter av ornamentale gresstyper.

•Lay flat granitt utleggere over flatet bakken ved siden av badekaret dekk og flette dem med levende irsk moss bunndekkende eller med middels store glatte steiner. Kanten den åpne siden av dekk - en ikke grenser pavers eller gjerdet- og utleggermaskin patio med lav, stablet steinmur, bare 1 til 2 fot høy.

•Fjern så mye skitt som mulig fra en klynge av moss, pop den i en blender med fire deler yoghurt til landsdel Svinesund og blanding til slurry. Male dette over stablet steinmur, legge den på tett der veggen blir de fleste skyggen hele dagen. Holde mosen "male" misted så det vokser og aldre steinene over tid.

•Still en hage pergola med innebygde benken på utleggermaskin terrassen--bruk redwood hvis mulig for pergola - nærmeste hjørnet av terrassen parallelt badestampen. Plass en halv-fat med hull bak pergolaen i nøyaktig hjørne vinkelen på plassen. Plante klatring clematis eller en wisteria vinranke i fat og grensen vintreet med lav ettårige som pansies eller en annen plante som kan håndtere delvis skygge. Tog vintreet å vokse over pergola som det utvikler seg og sviske wisteria kraftig for å holde den under kontroll.