Landskapsarbeid med innfødte planter i Texas

August 28

Landskapsarbeid med innfødte planter i Texas

Uansett hvor du bor, kan du velge en innfødt landskapet er den enkleste måten å landskap utendørs. Staten Texas er store og har 10 liv soner, så de innfødte plantene som skjer gjennom hele Texas er ganske forskjellig fra region til region. Den østlige delen av Texas er varmt og fuktig, den vestlige delen er tørre og opplevelser dramatiske været svinger og Gulf coast er fuktig, varme og vind, og har saltholdig luft.

Mens livet soner bestemmes av typiske kaldeste temperaturen erfarne vinteren, andre faktorer som jord, årlig nedbør og typisk fuktighet har en stor innvirkning på hva vil trives i et bestemt sted i Texas - særlig langs Gulf coast, der planter trenger å være salt-tolerant.

Instruksjoner

•Gå til en plante barnehage eller hage avdeling i en oppussing lagre og se etter planter som er innfødt til området eller vil trives i klima. Noen ganger disse plantene er merket som "native", og noen ganger de er i et eget område. Personalet på detalj etablering bør være kunnskapsrik om lokale, innfødte planter som har tilpasset seg de spesielle klimatiske forholdene.

•Bruk en skriftlig guide til innfødte planter for bestemt område i Texas. Identifisere dem som vil trives i lokal betingelser, inkludert nedbør, jord og temperaturvariasjoner.

•Consult en mester gartner i området. Disse gartnere er svært kunnskapsrik om de lokale vekstforhold og innfødte planter som trives i dem. Fylket landbruksprodukter forlengelse kontoret vil også kunne gi mye informasjon om voksende innfødte planter vellykket.

Tips og advarsler

  • Dessuten bruker lokale ressurser, er Internett et stort lagerhus av informasjon om lokale planter og annen vegetasjon som vil lykkes i bestemte anlegget soner.