Landskapsarbeid ideer ved hjelp av Sago palmer

February 4

Den kortvokste og topp full av lange blader gjør sago palm et karakteristisk utseende anlegget. Til tross for navnet ikke sago palm et palmetre, men heller en forhistorisk bartre plante. Disse plantene i tropiske øyer i sørlige Japan, men trives i varme områder av stater som Florida, Georgia og Alabama. Anses å være motstandsdyktig mot tørke, kan sago palm også vokse på steder som Texas. Hvis du bor i et område hvor de kan overleve utendørs, kan du vurdere å bruke dem som en del av ditt landskapsarbeid.

Oppkjørselen/portrom

Plant en sago Palme i hver ende av oppkjørselen å gi en symmetrisk føler til området. Denne teknikken fungerer også på hver side av et portrom eller i hjørnene av en uteplass som en måte å legge til en subtil tropisk følelse å din utendørs mellomrom. Du kan også plassere sago palmer i store potter å plassere ved inngangen.

Bassengområdet

Eksotiske utseendet av en sago palm gjør det til et godt anlegg å bruke rundt din bassengområdet. Du kan plassere en eller to sago palmer nær en hjørnet eller kanten av bassenget og omgir dem med fargerike blomster. Legge til et høyere palmetre bak sago palmer for utvalg. Disse planter kan også fungere godt rundt intrikate bassenger med stein eller innebygd fosser.

Private rømme

Opprette en liten krok i din hage der du kan plassere en loungestol og trekke til som et privat tilfluktssted. Du kan bruke patio utleggere eller betong til en ikke-tradisjonelle form, som en sirkel eller en trekant. Rundt kantene på dette området, kan du plassere flere sago palmer som kan gi litt skygge til stolen.

Gangveier

Bruk sago palmer til sidene av en gangvei eller sti inne din gårdsplass. I stedet for å plassere dem rett ved siden av hverandre, la områder av 4 til 5 fot mellom hver og fylle disse mellomrommene med frodige tropiske blomster og planter.

Veggen Concealer

Å skjule en skjemmende veggen eller gjerde, plante rader av sago palmer langs den. Denne bare arbeider med lav vegger eller gjerder fordi sago palmer er meget langsom voksende. Selv om de kan nå høydene av opptil 15 fot, tar dette nesten 50 år.