Landskapsarbeid ideer med vasket steiner

January 30

Landskapsarbeid ideer med vasket steiner

Vasket stein refererer vanligvis til et utvalg av både brukket og runde steiner brukes i landskapsarbeid og konstruksjon. Forskjellige karakterer er tilgjengelig for ulike størrelse rock stykker. Du kan bruke vasket stein kreativt for å oppnå mange forskjellig utseende i landskapsdesign. De kan også tjene en funksjonell hensikt når det brukes på bestemte måter. Stone er generelt et lite vedlikehold materiale som holder opp over tid i alle værforhold år etter år.

Veier

Vasket stein gjør en vakker lite vedlikehold gangvei. Det krever ingen patio bygning, ingen klipping eller gjødsling og hjelper tilbakeholde ugress.

Vann funksjoner

Opprette en rolig ferie ved å lage en vasket stein surround for dammen, fontene eller foss. Omgi en dam å holde gjørma på bankene eller la vannet sildre over steinene i et utendørs fontene og fosser å nyte rolige lyden.

Blomsterbed

Stein landskap er populære og praktisk i sørvest landscape tegninger. Kanalen sørvest følelsen ved å plante sukkulenter blant en seng av vasket stein. Steinene å holde ugresset og avskrekke pest og nabolaget kattene og hundene fra å grave i din blomsterbed.

Kanter

Gjør kanter for en innkjørsel, hage, terrasse eller fortauet av grave ut en stripe langs kanten og fylle den med vasket steiner. Dette legger interesse og tekstur til ditt landskapsarbeid, mens definere de ulike delene av hagen din.