Landskapsarbeid ideer i Montana

December 16

Montana er den fjerde største staten i USA, så det er ingen overraskelse at været trender ikke konsekvent fra den ene enden av staten til den andre. I noen grevskap ble er harde vintre vanlig. Østlige deler av staten opplever derimot ekstremt varme og tørre somre. På grunn av statens mangfoldig klimaet et landskapsdesign som passer for ett område kan være upraktisk for en annen, men det er noen funksjoner som alle Montana beboere bør vurdere.

Veier

Mange Montana boliger plasseres på store deler av landet. veier kan hjelpe lede besøkende rundt disse store eiendommer. En måte å innlemme en gangvei i landskapsarbeid design er å bygge et springbrett banen ved å bygge inn store steiner, fliser eller murstein i bakken. Space dem om 4 inches fra hverandre, eller stepping avstand, opprette nakken. Mulch eller dekorative steiner er et annet alternativ. Hvis du vil opprette denne landskapsarbeid funksjonen grave en grunne grøft som sporer ruten du den nye banen å ta. Den trenger bare å være ca 3-4 inches dyp. Deretter linjen området med plast og dekke fôr med filler av ditt valg. Eller hvis du ikke vil gjøre permanente endringer, bare skape illusjonen av en bane med plenen dekorasjoner, potted anlegg eller sin. Når strategisk plassert, tilbyr disse elementene fotgjengere signaler om hvilken vei å gå.

Planter

Innfødte planter er et godt landskapsarbeid valg for Montanans fordi de kan håndtere hver regionene områder bestemte værforhold. I tillegg til innfødte blomster, kan innfødt gress brukes til aksenten din eiendom. Haug gress varianter innfødt til staten inkluderer indiske Ricegrass, Bluebunch wheatgrass og Prairie Junegrass. De vokse 1/2 til 1 fot høy og høsten vise blek gul, brun og gull tips. Et annet alternativ er å bruke potteplanter og blomsterkasser i stedet for å plassere planter i bakken. Hvis du er del av et område på Montana opplever harde vinteren, kan disse plantene trekkes innenfor når snøen begynner å falle til bakken.

Fekting

Gjerder kan legge til en husets panikk, skape en følelse av sikkerhet og med øke sikkerhetsnivået for en eiendom, men for noen huseiere de tjener en annen viktig funksjon. Gjerder beskytte verksted fra kaniner, hjort, raccoons og andre critters. Montana beboere som ønsker å holde det lokale dyrelivet av deres eiendom vil kanskje vurdere inkludert beskyttende fekting i sine landskapsarbeid planer. Kjede-link gjerder er billig, og når de er dekket i en grønn plastbelegg de blandes i landskapsarbeid bakgrunner. For mer personvern flettet plast strimler kan være gjennom koblinger. Hvis målet ditt er å avskrekke mindre dyr trenger du ikke en forferdelig høy gjerde. I stedet kan du velge dekorative rammer bygge av diminutiv tre eller metall gjerde stykker. Bare husk lokale zoning lover og hus association retningslinjer kan begrense hva slags gjerde du kan bygge.