Landskapsarbeid ideer for store masser

October 14

Store masser tilbyr rom for innovasjon og landskapsarbeid kreativitet. En bakgård bør være en rolig oase fra hverdagens stress og et sted å samles med venner og familie. Når du utformer et verft, vær mønster, bør tid brukt i hagen og mengden av sol plass mottar hele dagen tas i betraktning. Budsjettet bør også vurderes når du arbeider med denne designprosjekt.

Hillside Design

Mange store tomter er satt mot skråninger; terrasser kan hjelpe deg få mest mulig ut av denne innstillingen. En lisensiert entreprenør som spesialiserer seg i avløpet og støttemurer kan bygge en rekke terrasser i dette skrå mye. Gården kan være rekkehus i tre deler med bunnen terrassen en uteplass med kafé bord og to stoler; plass en større tabell på midten terrassen som skal brukes for utendørs underholdende. Skifer trinnene kan koble terrassen til midt terrassen og så fortsette opp på tredje plass øverst på gården. Angi denne plassen for over bakken planting senger med blomster som overser visningen nedenfor. Legg til planter som er lav vedlikehold som salvie, salvie eller manzanita mellom terrasser.

Flat tunet Design

For store flate verft bryte landskap designere ofte opp det flate området ved å legge dimensjon og høyde. En designer kan lage en svingete vei gjennom laget av oppdelte granitt (DG) og fyller mellomrommet mellom banen med skitt bygget opp i berms. Berms oppretter og legge interesse; Dette området er utpekt som et område å plante vill gress, gi gården en naturlig følelse. Dekorative gress som sauesvingel og fontenen gress blir brukt fordi de reseed lett, krever lite vann og legge et snev av blått og myk grønn. Et område som er omgitt av gangveien skal brukes som en samtale eller spisestue. Dette området kan inneholde en rustikk trebord og sitteplasser å skape et intimt rom. Full sol, er en skygge dekker utformet slik at den kan fjernes lett om nødvendig.

Moderne stil

Moderne elementer brukes til å opprette en oase i en stor hage ved å inkludere elementer av både øst og vest. Et dekk bygget nær bakken i enkel smale planker fra teak eller brasilianske ipe er en ren moderne tilnærming. Snelleplante fern eller bambus i store potter kan dyrkes langs kanten av dekk for en moderne asiatisk utseende. På en annen side av gården, en stor plass forvandle en uteplass fra skifer eller oppdelte granitt og angi dette området som et utendørs servering sted med en lang smal trebord. Dette området bør være godt opplyst med enten strengeinstrumenter lys eller utendørs installert belysning for kveldsmåltid. Denne terrassen og en treterrasse legges en rektangulær skjærer plenen for en kantete og geometriske til en stor hage. Verftet kan fullføres med en vann-funksjonen som en fontene eller dam, som hjelper tone ned trafikkstøy og skape en følelse av fred og ro.