Landskapsarbeid ideer for Side & hovedoppføringer

April 7

Landskapsarbeid ideer for Side & hovedoppføringer

Hvis du er klar til å gi siden eller hovedinngangen til ditt hjem eller bedrift en makeover, finnes det mange landskapsarbeid ideer som du kan tegne inspirasjon. Landskapsarbeid området rundt forsiden eller side innganger vil gjøre dem invitere mens projeksjon litt av din personlige stil til dine naboer og andre tilskuere.

Instruksjoner

•Legg en arbor nær døren til å opprette en en mer grand, sjarmerende eller sågar romantisk inngang. Arbors laget av tre, plast eller metall er tilgjengelig i mange stiler og størrelser fra de fleste hage sentre, og de er gode for merking overganger mellom egenskapslinjene samt entryways. Anlegget dekorative klatring vines, for eksempel en evergreen eføy eller en blomstrende prøven, som jasmine, å pynte på arbor litt.

Sette inn en ny gangvei fra oppkjørselen eller gaten til din entryways. I stedet for en kjedelig betong fortau, kan du vurdere å legge ned en murstein gangvei, en sti av grus eller stepping steiner for å føre gjester til dine innganger. Grave opp noen torv og delvis begrave murstein og stein gangveier hindre dem i å skyve under føttene.

•Trade i grus eller torv for en blomst hage i områdene omkring din side eller viktigste entryways. Velg blomster i ulike høyder, farger og voksende vaner har en helårig visning av ulike blomster. Hold sollys og vanning behov av enkelte blomster og dekorative planter i tankene slik at du kan plassere arter med lignende behov nær hverandre.

Tips og advarsler

  • Skissere ulike landskapsarbeid ideer på skrap papir tidligere gjør alle endre å din entryways å få en bedre ide om hva sluttresultatet skal se ut og hvor mye arbeid vil bli involvert.
  • Legge til senkede blomster og dekorative planter i områder nær dine innganger hvis du ikke ønsker å plante noe permanent.