Landskapsarbeid ideer for New Jersey

March 25

New Jersey er en overflod fylt med store variasjoner av planteliv som er innfødt til staten eller kommer fra andre steder. Mange trær og busker vokse godt hele året i New Jersey, men noen blomster gjøre dø i løpet av de kalde vintermånedene. Likevel, når våren kommer disse blomster blomstre igjen. Opprette en fargerik oase i din hage av landskapsarbeid det med et utvalg av trær, busker og blomster.

Trær

Flere trær trives i New Jersey. Velg trær basert på dine personlige preferanser. For eksempel, hvis du elsker frukt, plante sitrustrær som appelsin, sitron og grapefrukt. Men mange ikke-native trær som den japanske Berberis også godt. Dette treet har grønne ovale løvverk og rødaktig-lilla bær som spire i sommer og falle og deretter fortsette gjennom vinteren.

Plante en stor tre i forgård eller plante flere mindre trær langs grensen av eiendommen. Som disse trærne på din linje vokser vil du få mer privatliv. Dette er spesielt nyttig hvis du ikke allerede har et gjerde. Plass din trær minst fire til fem fot fra hverandre og sviske når grenene kommer for nær hverandre.

Rock Garden

Samle store steiner rundt hagen din og plassere dem i en haug. Hvis du ikke har en masse bergartene rundt, gå til din lokale anlegget barnehager eller hjemme forbedring butikken og kjøpe noen. Bruke noen av stein åopprette en gangvei i hagen din som fører til hagen din. Plant din favoritt blomster som tulipaner og tusenfryd. Begge disse blomstene trives i New Jersey. Du kan også ta urter som mynte og rosmarin i hagen din. Opprette en sirkulær rock-kantlinje rundt hver plante.

Butterfly Garden

Opprette en fargerik sommerfuglhage i front eller bakgården. Velg planter som tiltrekker disse delikate insekter, som sommerfuglen bush, lilla busker og andre blomstrende busker som vokser i New Jersey. Plante disse busker langs gangveien eller gjerde. Du kan også opprette en sommerfuglhage i bakgården. Angi et bestemt område i hjørnet av hagen din eller nær dam. Sommerfugler elsker nektar, så alltid velge blomstrende planter til en sommerfuglhage.