Landskapsarbeid ideer for en spill-struktur

April 12

Spille strukturer gir timer med underholdning for barn, noe som gjør dem til en solid investering for den gjennomsnittlige familien. Utvikle og landskapsarbeid avspillingsområdet krever planlegging og oppmerksomhet på detaljer. Kjøp av spill er bare begynnelsen av prosessen. Både estetiske og sikkerhet verdien av landskapsarbeid faktorer inn i utformingen av spille struktur.

Beliggenhet

Velge en plassering for spille strukturen presenterer den første utfordringen av landskapsarbeid prosjektet. Vurdere tilgjengelig plass for å finne beste tilpassing. Flatt land tilbyr en ideell lekeområde, slik at en rekke spille strukturer å hvile jevnt på land. Plassere spille strukturen på siden på området eller i et hjørne øker mengden av brukbar plenen som er igjen. Plasseringen av kraftledninger og trær påvirker også plasseringen av spille utstyret. Vurdere mulighetene for å finne som er mest fornuftig.

Integrering

En spille struktur som er integrert i generelle landskapsarbeid beholder tonen i området. Velg en spille struktur som holder med den generelle følelsen av bakgården og passer din personlige stil. Tre, metall og plast utgjør flertallet av spille strukturer for barn. Husk stilen av bakgården på hele spille strukturen landskapsarbeid prosessen.

Bunndekkende

Bunndekkende alternativer under spille strukturen varierer i både sikkerhet og utseende. Mulch eller tre sjetonger utstråler en naturlig utseende til bunndekkende samtidig som beskyttelse mot fossen. Sand også beskytter barn fra faller, men kan vise seg for å være mer rotete enn andre alternativer. Gummi brikker, kalles gummi mulch, tilbyr et nyere alternativ for spille struktur bunndekkende. Utseendet er mindre naturlig, men det gir god beskyttelse for barn. Ert grus fungerer som en lek område bunndekkende, men det gir ikke så mye beskyttelse mot fossen. Gresset presenterer flere muligheter for skade, fordi det ikke absorbere sjokket av et fall som andre alternativer.

Kantlinje

En kantlinje rundt spilleområdet holder bunndekkende i mens definere plass i gården. Alternativene inkluderer en tre kantlinje, landskapsarbeid murstein, plast landskapsarbeid kantlinjer eller liten scrubs. Velg en kantlinje som passer ditt budsjett og den generelle tonen i hagen området. Vurdere vedlikehold involvert med hvert alternativ. Busker gir en naturlig grense, men krever pruning og generelt vedlikehold for å holde dem i live. Tre grenser ofte været gjennom årene, lede bort fra visuelle i rommet.

Skygge

En kilde til skyggen gir beskyttelse mot solen. Gir naturlig skygge fra solen og bland godt med eksisterende landskapet. Å finne avspillingsområdet nær eksisterende trær resultatene i den største mengden skygge. Vurdere en annen skyggen alternativet hvis området har ingen trær. Mens trær kan plantes, tar det år å oppnå en høyde som vil gi tilstrekkelig skygge. Store paraplyer plassert i avspillingsområdet gir skygge. Skyggen seil kluter tilbyr et annet alternativ. Strung mellom polene, disse nyanser beskytte området mot solen og kommer i ulike størrelser.