Landskapsarbeid ideer for en rektangulær hage

March 28

Landskapsarbeid ideer for en rektangulær hage

Mange boliger har en begrenset verftet plass, og området de har er rektangulær i tverrsnitt. Hvis du har en rektangulær hage, finnes det ulike landskapsarbeid ideer som du kan innlemme for å bryte opp de rette linjene. En rektangulær form gir deg en enkel lerret å arbeide av i design. Uansett hva figuren din gårdsplass er omfatter planter og utformingselementer vil øke det generelle utseendet på gården.

Blomsterbed

Uansett hvor du plasserer en blomst seng, bryter utformingen opp monotonien av en gresskledd, rektangulær hage. Hvis du vil legge til litt farge landskapsarbeid, sette en blomst seng mot kanten av eiendommen, kjører fra fortauskanten til en port eller huset funksjon. Fjerne gresset og legge buskas eller blomster til sengen; deretter dekke med strimlet bark eller mulch. Du kan også kjøre en blomst seng langs perimeteren til foran eller bak tunet, plasserer den langs fortauskanten og/eller sidene av eiendommen linjen. Når buskas vokser, vil du også ha ekstra privatliv. Velg busker og blomster basert på plassering, siden din vekstforhold varierer basert på klimaet eller mengden sollys.

Sitteområde

For en rektangulær hage er et av hjørnene fra huset en ideell plass å bruke sosiale sittegruppe. Fjern løpet av gress eller steiner, og flate området bruker en jord nye. Plasser heller i en figur som passer til en uteplass sett eller benker. Helle sanden mellom den heller å holde dem fast på plass, og slangen bort overflødig sand. Når sanden har tørket, sette et atrium på nye skifer patio og bruk sosiale netter om sommeren. Du kan også legge en kobber-bowled brann pit rundt terrassen å holde varmen om kvelden og plassere tiki lys rundt uteplass for belysning.

Hage Retreat

Enten du ønsker en hage med spiselige grønnsaker, urter eller bare et område å komme bort og slappe av i, er en liten hage retreat enkelt å opprette i en rektangulær hage. Bestemme hvor du skal plassere hagen og fjerner området. Plante frukt, grønnsaker og urter i en del av hagen. Du kan også opprette en blomsterhage med aromatiske planter som roser, lavendel og jasmin. Legge til en smijern eller tre benk motsatt området for avslappende og legge et dekorativt preg som en birdbath eller et loppemarked finner som en vintage trillebår.