Landskapsarbeid ideer for delstaten South Carolina

August 29

Landskapsarbeid ideer for delstaten South Carolina

USDA hardførhet sonene i delstaten South Carolina varierer fra 7a til 8a. For å opprette en vellykket og langvarig landskapsarbeid design, kontroller at planter og blomster du trives i dette området. Plante busker som evergreens å tilby nonstop farge og tekstur til hagen. Du kan opprette levende landskap som, med hver sving, har noe attraktivt å se ved hjelp av et bredt spekter av blomster og planter.

Flerårig seng

Vokse stauder i landskapet som et permanent tillegg til hagen. Stauder kommer tilbake hvert år fyldigere og høyere enn før, og deres konstant vekst skaper et utviklende landskap. Flerårig senger fylt med en rekke blomster som blomstrer i hver sesong garanti helårig farge på aksent områder av landskapet som entryways og hagen stier. Du oppretter flerårig sengen, å velge planter som er hardføre i USDA sonen. Tørke-tolerant stauder som lilla coneflowers (Solhatt) ikke krever mye vann når etablert og bidra til å skape en lite vedlikehold flerårig seng. Lilla coneflowers er hardfør USDA soner 3 til 9.

Evergreens

Eviggrønne busker gi helårig farge og når plantet i masser langs landskapet, lage en provisorisk privat skjermen. Større eviggrønne busker kan opprette et samlingspunkt i rommet. Flankerer en inngang til en vinranker pergola eller gangvei, lage de en visuelt imponerende og innbydende tilstedeværelse.

Golden fernleaf cypress (hvit obtusa "Tetragona Aurea") er en evergreen busk vokst for dens skinnende gul til bronse blader. Fernlike nålene gi tekstur til landskapet og buede grenene og stående, pyramideformet figuren er attraktive. Plante golden fernleaf cypress busker i hardførhet sone 4 til 8.

Snikende Vines

Forbedre loddrett mellomrom i landskapet, som gjerder og utendørs strukturer, med en snikende vinranke. Vines plass både små og store verft og kommer i en rekke farger, størrelse og figurer. Blomstrende vines, som Carolina jasmine (Gelsemium sempervirens) har en moderat til hurtig vekst som kan dekke en utendørs pergola eller arbor i en kort periode. De vokse 10 til 20 fot høy og har en twining klatring metode med duftende, våren blomstrende blomster lage en levende tillegg til hagen. Som en evergreen beholder Carolina jasmine sin grønt løv gjennom vinteren.