Landskapsarbeid & grunnlag vedlikehold

March 7

Landskapsarbeid & grunnlag vedlikehold

Hvis du er et hus, er en av dine oppgaver å opprettholde din gårdsplass. Du kan leie noen til å gjøre dette for deg, men mange velger å gjøre det selv. Gartner og grunnlag vedlikehold er et område som dekker et bredt spekter av oppgaver, fra klippe plenen din å installere blomsterbed å bygge strukturer som kaster eller fontener.

Hagestell

Grunnlag vedlikehold innebærer vanligvis hagestell. Klippe plenen regelmessig holder plenen ser bra; de fleste kommuner har også krav om plenen høyde. Når klipping, kuttet bare den øverste tredjedelen av gresset bladene og bruke en skjerpet blad på klipperen gir en ren, rett kutt på plenen. En kjedelig klipperen blad kan rive gresset bladene, forlater ujevne kanter som kan fremme sykdom. Bruk en mulching gressklipper snarere enn bagging plenen koteletter opp gresset i små biter som gjødsel. Spør lokale plen og hage senter for råd om vanne og gjødsle plenen, som varierer etter region, plen type og tid på året.

Utendørs strukturer

Utendørs strukturer kan innebære alt fra en hage fontene til et skur. Når du begynner denne type prosjekt, ta hensyn til faktorer som ditt hjem arkitektur, plass, lokale byggforskrifter og funksjoner i hagen din. Hvis du trenger plass til å lagre utstyr og verktøy, kan et skur være løsningen. Et dekk eller uteplass gir deg et sted å samles utendørs uten frykt for stående rundt på en gjørmete plen. Andre alternativer inkluderer et lysthus, brann pit, fontene eller espalier.

Vegetasjon

En viktig komponent i landskapsarbeid er planting blomsterbed og hager. Blomsterbed plantet rundt omkretsen av ditt hjem kan hjelpe skjule delen av grunnlaget som stiger over bakken og gir en jevnere overgang mellom siden av huset og bakken. Planting blomsterbed i ulike områder av gården kan bryte opp en ellers vanlig plen. En grønnsakshage kan gi deg med fersk, hjemmelaget grønnsaker for deg og din familie til å nyte. Gå til din lokale planteskole eller hjem og hage senter for råd om hvilke planter er best for ditt geografiske område.

Belysning

Landskapet belysningen er en måte å fremheve din landskapsarbeid natten. Riktig gjort, kan landskapet belysning gi dramatiske aksenter inne din gårdsplass. Lys er lite lys installert langs en gangvei eller oppkjørselen. Disse lysene kan være drevet av elektrisitet eller du kan installere solenergi lys som belastes av sollys på dagtid og lys opp om natten. Du kan lett opp i et tre ved å installere en lyskaster ved foten av treet. Du kan også installere access belysning for å fremheve utsiden av din hjem eller utendørs strukturer som fontener eller gazebos.