Landskapsarbeid for Urban design

March 14

Kanskje mer enn for forstads huseiere som har er noen dekar av verftet--- og derfor god plass for alle landskapsarbeid ideer og behov---landskapsarbeid for byfolk avgjørende viktig. Om din leilighet eller leiligheten har tilgang til gress, du kan landskap din utendørs mellomrom for å opprette en frodig, vakre urbane flukt med blomster, planter, sitteområder, en terrasse for utendørsservering - selv en skyggefull leser nook, komplett med din egen leafy treet.

Instruksjoner

•Assess din alternativer for å bestemme hva slags utendørs plass er tilgjengelig for deg. Avhengig av om du har en patio, balkong, gårdsplassen eller bare en nedlate, finnes det forskjellige ruter og strategier du kan forfølge til liggende urbane innstillingen.

•Decide om du ønsker å dekke noen av tilgjengelige bakken med patio steiner eller murstein til å sette opp et nivå sitter og/eller spisestue. Hvis du har en liten plass, kjøpe disse steiner eller murstein hos din lokale oppussing butikken, og legge dem i bakken selv.

•Lag en frodig, grønn bakgrunn hvor du og din familie kan unnslippe; tror planter, blomster og trær. Hvis du har en gårdsplass eller terrassen, lage en kantlinje rundt plassen med busker, blomster, et espalier med klatring vinstokker og kanskje plante noen saplings å gi enda mer privatliv og skygge.

Legge til potteplanter og blomster i en terrasse eller balkong å høyne urban oase følelsen. Hvis du bare har fortauet treet foran bygningen, plante noen blomster rundt.

•Legg landskapsarbeid detaljene; med begrenset plass er de små tingene nøkkelen. Innlemme belysning, som værbestandig utendørs lysarmaturer og lanterner, dukker (blomsterbed, malt tre plantasjeeiere, etc.) og strukturer (trellises og buegangene) i landskapsarbeid planer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker en fortau treet foran bygningen, men ikke har en, kan du ringe din by tjenestemenn å spørre om hvordan du kan få en plantet. Byer er vanligvis ansvarlig for planting og vedlikehold av fortauet trær, som kan legge til en nydelig touch i en overfylt by blokk.
  • Hvis du velger å plante blomster rundt treet (e) foran bygningen for en bit av lysstyrke, bygge en lav gjerde rundt området å holde ut nabolaget hundene og beskytte blomster fra foten trafikk.