Landskapsarbeid for Inground Spa

March 3

Inground Spa er vanligvis bygget i betong og helles i bakken ligge flatt med kanten av landskapet og blanding i sømløst med utendørs. Inground Spa ser fantastisk når landskapet kontinuerlig blander inn med resten av gården å skape et enhetlig design. Ved å innlemme dine egne personlige touchen som planter og sitteplasser, kan du opprette din egen komfortable utendørs oase som kan nytes året rundt.

Instruksjoner

Sitteplasser

•Incorporate sitteplasser rundt inground spa ved å legge bærbar benker inn i landskapet. Lagringsplass benker gir komfortable seter, men også stue bort håndklær og forsyninger.

•Legg et sett med chaise salongene nærliggende for å gi plass til gjester og plass til salongen i etter at du tar en dukkert i boblebadet.

•Provide et sted å nyte et kveldsmåltid med spa ved å legge til en uteplass sett. Uteplass sett kommer i en rekke størrelser, som en to-person bistro satt som fungerer godt i små områder. Dress opp oversize inground spa med et stort utendørs bord og stoler å opprette en utvidet utendørs stue rundt boblebadet.

Planter

•Flank hagen banen og landskapet med fargerike planter og blomster i varierende høyder og bredder. Vokse flerårige blomster for en langvarig design. Stauder overleve gjennom vinteren i milde klima eller kommer tilbake år etter år fyldigere og høyere i nordlige klima.

•Fyll beholdere med dverg trær og busker til å lage en provisorisk privat skjermen rundt inground boblebadet. Sett dem side ved side rundt spa for ditt eget private område.

•Train en ikke-blomstring vintreet på et nærliggende gjerde eller gitter å gi skygge spa-goers men uten å tiltrekke bier til området. Evergreen vinstokker som klatring fig gir dyp grønt løv som formidler en frodig føler Spa.

Tips og advarsler

  • Ekko fargene funnet rundt hagen å vokse rundt inground boblebadet.