Landskapet verktøy

February 26

Landskapet verktøy

Verktøyene du bruker for landskapsarbeid er avhengig av landskapsarbeid du gjøre. Landskapsarbeid samtaler for enkelte spesialiserte verktøy. Leie de du bruker sjelden, men kjøpe verktøyene du bruker ofte--- og gjøre dem permanente tillegg for landskapsarbeid verktøyet skur.

Hedge hagesaks

Hedge hagesaks ligne en overdimensjonert par saks som spenner fra en fot til 28 inches lang. Hedge hagesaks brukes i landskapsarbeid for trimming hekker samt kutte mindre grener. Vanligvis bør du ikke bruke hekk hagesaks for beskjæring, som du kan skade verktøyets effektivitet for primær bruk.

Beskjæringssakser

Beskjæringssakser er mye bedre for beskjæring formål. Landskapsarbeid verktøyet ser mer ut som et par tenger med en pivot punktet utstyrt med en fjær. Bruke beskjæringssakser kutte grener 3/4 en tomme i diameter. Som bladene holdes skarpe, kan de brukes til beskjæring i år.

Lopper

En lopper er en annen landskapsarbeid skjærende verktøy. Referansen kan være så lenge 28 tommer. Tips er utstyrt med rustfritt stål knivbladene. Bruk en lopper for beskjæring tykk grener, men avstå fra å vri lopper under sagingen. Kronglete dette verktøyet gir bøying bladene og gjøre dem mindre effektiv.

Beskjæring så

En pruning så er ca 14 inches lang, med tykk og meget skarp tenner. Dette verktøyet brukes for skjæring grener opptil 10 inches i diameter. For mest effektive resultater, velger du en pruning så med dobbelsidig blad kurs eller fin skjæring, avhengig av siden av bladet du bruker.

AX

En øks er en grunnleggende komponent i landskapsarbeid. Ax brukes for kutte ned små trær, kutte røtter, skarphet innsats og chopping logger. Best resultater er oppnådd fra en øks med en herdet stål hodet fordi den holder en kant bedre enn ikke-varmebehandlet kniver.

Pode kniv

Pode kniv produserer veldig rent kutt når tar borekaks fra landskapsarbeid planter pode inn andre planter eller for spirende. Sikre pode kniven føles behagelig i hånden, og se etter en fin balanse og enkle grep.

Roterende Edger

En roterende edger funksjoner lang stang festet til et metall hjul med skarpe tenner. Dette verktøyet er bra for landskapsarbeid effekter som holder gresset trimmet og skjæring weeds ut fra langs din vei kanter. Bruke en roterende kant skjæring grunne grøfter når du trenger dem.

Lange håndtak gress hagesaks

Lange håndtak gress sakser er effektive for de som liker landskapsarbeid, men ikke så fleksibel som de pleide å være. Dette verktøyet kan du trimme ugress og gress fra en stående posisjon. Lang håndtaket fester for å skarpe som kan vare i mange år, så lenge du holder dem skjerpet.