Landskapet tømmer Yard prosjekter

March 2

Landskapet tømmer Yard prosjekter

Allsidig landskapet tømmer er en lang, smal stykke tre nyttige i å gi definisjon kantlinjer rundt gangveier, hager og andre utendørs områder. Men det er flere typer landskap tømmer, repurposed alt fra gamle jernbane bånd til lang logger med bark fortsatt på, bruk like. Landskapet tømmer kan være integrert del av en rekke verftet prosjekter.

Beholder veggen

Bruke liggende tømmer for å danne en støttemur. Støttemurer er spesielt nyttig i forming rekkehus plener, hindre jorderosjon og danner opp hagen senger. Beholde vegger opptil er 3 fot høyt med liggende tømmer støttet av et fundament av grus. Brukes perforerte rørene bak veggen til vann-avløp. Kortere støttemurer fungerer best for plante seng områder der høyere seg fungerer best for å holde tilbake landet. Selv om dette prosjektet kan virke enkel, mange områder krever tillatelser, så sjekk med din by eller bygd før du starter.

Kantlinje

Bruke liggende tømmer for å tilby en definert sti til foran eller bak døren. Den samme teknikken er også nyttig for å installere kantlinjer rundt en hage seng. Må gravingen kort ved siden av veien eller sengen slik at tømmeret har et stabilt sted å lyve. For en lav grense, holde til en høyde på én landskapet tømmer. Hvis du ønsker en kantlinje som er høyere, fest to tømmer sammen med pigger. Denne type hage prosjekt bidrar til å inneholde enten hagearbeid jord eller sti materiale. Det er spesielt nyttig for pebble eller stein stier der materialet er lett sparket opp når den brukes.

Tunet kunst

Prøv deg på et landskap tømmer verftet prosjekt som bruker disse tradisjonelle objektene på en utradisjonell måte. Landskapet tømmeret har bruk i en rekke Håndverksprosjekter som kan brukes til å dekorere hagen din. Når kuttet til riktig størrelse, kan du male landskap tømmer å ligne snømenn, gresskar eller selv Santa for bruk som juledekorasjoner. Du kan også opprette en velkommen tegn eller skilt til etiketten ulike områder av verksted eller hagen ved kutte små deler av tømmer og male ord på den. Knytte veiskilt som pinne i bakken til tømmer, eller plassere dem slik at de ligger i gården.