Landskapet planter i Midtvesten

January 5

Midtvesten gartnere trenger ikke å begrense fantasien til årlige plantings for å skape interesse for sine utearealer. Det finnes et bredt utvalg av blomstrende busker og fargerike blader som kan bringe frodige landskapet design til Midtvesten hager. Valget av planter kan gi hekker, kantlinjer og blomsterbed liv.

Brennende busk

Euonymous plante familien, også kjent som den brennende busken, tilbyr både eviggrønne og løvfellende busker. Den brennende busken er svært hensiktsmessig for sonene klima i Midtvesten og er ikke hindret av tørke eller tørr jord. Full soleksponering og godt drenert jord er ideelle for dette anlegget, men delvis skygge tolereres. Plante høyde varierer fra 3 fot over 8 fot avhengig av variasjon. Pulserende rødt bladverket av den brennende busken høsten gjør det en populær landskapsarbeid plante.

Rhododendron

Rhododendron er brede blad evergreens oftest brukt som blomstrende busker i landskapsarbeid. Disse plantene gjør best i solen og delvis skygge og bør være skjermet fra overdreven vind. Mange av rhododendron vokse til ca 3 fot gjør dem populære valg der små til mellomstore planter er ønsket. Blomstrer vokse i farger i ulike nyanser av hvitt, rosa og lilla, men nye hybrider og farger dukker opp hele tiden. Fargerike blomstrer om våren og sommeren gjør rhododendron attraktiv i landskapet grenser.

Hortensia

De store runde klyngene av blomster på hortensia anlegget gjør det en veldig påfallende Vis blomst for noen landskapsarkitektur der volumet er ønsket. Hortensia er løvfellende busker som kan vokse til 3 fot i små varianter og svært store, over 20 fot, i andre. De større variantene krever et støttesystem, for eksempel et espalier. Delvis sol og full skygge er å foretrekke for dette anlegget samt tappet jord. Surhet nivåer i jord må overvåkes. Hortensia blomstre i sommer og falle med fargene oppstiller fra hvit, blå, røde og rosa. Hortensia blomster er perfekt for å skjære.

Virginia Sweetspire

Virginia Sweetspires er løvfellende busker som blomstrer i sommer og slå nyanser av rødt og lilla høsten. Solen og delvis skygge vil bli tolerert vil eksponering for noen tørke. Sweetspires foretrekker godt drenert jord og jord surhetsgrad nivåer må overvåkes. Duftende blomster blomstre i sommer og vil tiltrekke fugler og sommerfugler. Pulserende fallet løvverk av Sweetspire gjør det til et populært valg for kjølig vær Midtvesten hager søker å utvide fargen så lenge som mulig. Landscapers kan bruke Sweetspire varianter for å fylle ut blomsterbed.