Landskapet planter i Arizona-ørkenen

January 13

Når du velger planter til hagen din, er det viktig å vurdere forholdene du tilbyr. Lokale planter er allerede tilpasset jord, temperatur og vann forhold, og er ideelt valg for landskapet. I Arizona, somrene er varme, ofte tørre og milde vintre. Arizona består av USDA hardførhet soner 7 til 9. Som mye av Arizona ørkenen eller høy ørken, anbefales tørke-tolerant planter. Et tykt lag mulch vil hjelpe jord beholde sin fuktighet.

Acacia trær

Acacia trær er små evergreen eller semi-Evergreen trær som vokser fra 10 - til 20-fot høy. Mange kultivarer av akasie trives i Arizona klima som hvit Thorn, skinn blad og Sweet Acacia. Disse trærne er innfødt å Australia, Sør Amerika og det sørlige USA. Acacia trær bære gule til kremaktig hvit puffy blomster våren eller falle.

Oleander

Denne busk kan vokse opp til 20-fot høy og er ofte brukt som en privat skjermen. Klynger av blomstene blomstrer i sommer i nyanser av hvitt, rosa og rødt. Oleander er grønn flerårig som trives i Arizona varmt klima og vil vokse i full sol med litt vann. Oleander blader og blomster er giftig. Hold borte fra små barn og bruke hansker når du håndterer.

Overtro Mallow

Denne opprinnelige busk vokser 4-fot høy og 3-fot bred i fullstendige eller delvise solen. Hjerte-formede blader er eviggrønne, og har en sølv anelse. Blek oransje blomster blomstre om våren og igjen i høst. Overtro Mallow er motstandsdyktig mot tørke og trives i Arizona dårlig jordsmonn.

Gaura

Økende til 12 inches høy og 18 inches bredt, dette staude vokser raskt i sin helhet til delvis sol. Hvite blomster blomstre fra sommer i høst og ligner sommerfugler. Dette anlegget er innfødt til Arizona og tåler varme somre med litt vann. Grønne bladverket er eviggrønne.

Penstemon

Liten violet til hot-rosa blomster blomstre på toppene over grønt løv på dette staude. Penstemon er grønn og vokser i delvis full solen. Blomstene blomstrer om våren og vil tiltrekke hummingbirds til hagen. Penstemon vokser 18 til 24 tommer høy og er tilgjengelig i mange varianter som Red Rocks og reiseboken rosa.

Meksikanske hatten

Oppkalt etter sin gule blomster med en rødbrun sentrum, vokser dette staude i full til delvis sol. Av meksikanske hatten er lys grønn og løvfellende men kommer tilbake til våren. Kjegle-lignende blomster blomstrer fra vår til høst, og er vakkert i buketter.

Rosa Muhly

Dette gresset er innfødt til Texas og Mexico og trives i Arizona klima. Den foretrekker full til delvis sol sender opp pink fjær i høst. Den grønne løvverk blir tan på høsten før dø for vinteren. Rosa Muhly vokser til 3-fot høy og bred.