Landskapet ideer for skrånet Land med støttemurer

July 21

Landskapet ideer for skrånet Land med støttemurer

Støttemurer installeres på skrå for å hindre erosjon og hindre RAS. Støttemurer laget av naturlige feltet stein kan være vakker, men veggene gjorde i helles betong er noen ganger ganske skjemmende. Du kan gjøre mest av landskapsarbeid teknikker som aksent funksjonene vakrere og skjule styggere aspekter av skrånet land og støttemurer.

Håndtere vann

Vann er et kritisk element i noen landskapsarbeid ordningen, og dette gjelder særlig når behandling med skibakker og støttemurer. Vann må rettes til områder der det vil gjøre mest godt, og holdt unna plasserer det kan forårsake skade. Gi tilstrekkelig drenering bak støttemurer, og vær forsiktig med å forme dem i en måte som gir vann til bassenget bak seg. Innlemme land profiler og drenering poeng som direkte vannet gå av planter samtidig som fuktighet, men pass på at vannet ikke svømmebasseng over vegger eller rundt følsomme planter.

Materialer

Du kan bygge støttemurer av naturstein, kuttet stein, helles betong, sandsekker eller tømmer. Hvert materiale har et annet nivå av holdbarhet og utgifter. Din beste materialet skal reserveres for støttemurer som vil være godt synlig. Mindre attraktive materialer kan ofte være skjult av klatring planter og eviggrønne busker og busker. Hvis du har jord med høye leire innhold, kan du vurdere å importere sand å blande inn med den. Dette gir en vennlig jord blanding planter og gjør jord mindre sannsynlig å svelle og svinn, en prosess som kan destabilisere støttemurer.

Terreng

Brattere din terreng, det mer betydelige din støttemurer må være. Harmonisere plasseringen av støttemurer med naturlige funksjoner i skråningen. Hvis det er et område som faller av bratt, sette støttemurer ved foten av dette området og etterfylle bak. Dette vil redusere mengden arbeid som kreves for å opprette et flatt område. Når støttemurer er bygget nærmere sammen, trenger de ikke å være like høye. Dette gjør dem mer stabilt og mindre utsatt for lener seg eller skjule.

Planter

Den beste planter for skråninger er hardfør med omfattende rotsystem. Røttene vokse og spre, hjelper men med å holde jorda på plass. Finne planter som er innfødt til din klima og jordsmonn type. Eksotiske planter kan være interessant, men de er skjøre og masete, og er mer egnet som huset planter. Hengende planter, klatrere og vinstokker er ideelle for toppen av støttemurer og vil vokse ned veggene, lage en frodig og vakker effekt. Planting urter og greener på bunnen av din skråningen kan gi deg med en lett tilgjengelig kjøkkenhage.