Landskapet ideer for Front Yards

November 3

Landskapet ideer for Front Yards

Landskapet i forgård bærer med seg ansvaret for å være ansiktet til huset du presenterer til verden. Denne svært ofte må gjøres med mindre plass å jobbe enn bakgård gartner. Sikte på å gjøre forgård se presentabel kan være å opprette et utseende med en viss stil, eller det kan være å gjøre hjemmet ditt ser mer innbydende og hjemmekoselig.

Innbydende Pathway

En av de vanligste elementene i landskapsarbeid forgården skaper en stilfull sti fra veien eller oppkjørselen til døra til huset. En murstein gangvei som slynger seg opp til døren kan bli del av en landskapsarbeid utformingen som oppnår ekstra fordel av senke vedlikehold behov for foran plenen. Langs veien med en rekke bakken dekker å gi en større følelse av tekstur kontrast. Bakken dekker å inkludere cinquefoils, japansk spurge og einebær.

Beholder plantene

Liten front yards som ikke tilbyr mye mulighet for landskapsarbeid ideer kan utnytte betydelig bruk av beholdere. Planter som kan dyrkes innenfor rammen av en beholder variere i farge, tekstur, høyde og form. En av hemmelighetene til vellykket integrering av beholdere i ditt landskapsarbeid får kreative valg av beholdere. Snarere enn å være fornøyd med terrakotta Potter, se deg rundt for et objekt som drenering hull kan bores og som er i stand til å tilby voksende plass. En annen hemmeligheten til beholderen suksess er ordne dem i små grupper i stedet for solo mote.

Landskapsarbeid for personvern

Landskapsdesign for en forgård kan opprettes med et øye mot å gi bedre personvern. En murstein eller stein vegg store nok til å blokkere din eiendom fra naboene kan potensielt bli veldig dyrt. En bedre løsning er å bygge en mindre veggen bak som du plante noen trær eller høy voksende ornamentale gresstyper å gi det ekstra elementet av personvern. Plassere bare ett tre i ett hjørne av oppkjørselen, gir en tilstrekkelig obstruksjon av visning av din foran inngangen.

Lite vedlikehold blomst seng

En forgård landskapsarbeid idé for de som søker en kombinasjon av skjønnhet og lite vedlikehold er en blomst seng som strekker seg over forsiden av huset. Flerårige blomster som gir en rekke strålende farger samtidig også har fordelen av å være lett å vokse inkluderer daylilies, flox og lily av dalen. Tillegg av en blomstrende busk som lilla legger noen tekstur mangfold og duft samtidig gir deg alternativet lite vedlikehold. Ettårige med farger som gir noen spark til denne landskapsarbeid ordningen inkluderer marigolds, zinnias og geranier.