Landskapet ideer for feltet steiner

October 1

Landskapet ideer for feltet steiner

Om innstillingen var New England skogen eller Southwestern ørkenen statene, bruk tidlige bosettere gjort god for hånden av materialet du bygge vegger, oppretter trasé og legge til skjønnheten i omgivelsene. Selv i dag er tilbyr bygningen med feltet steiner både estetisk og praktiske fordeler.

I boken "Landskapsarbeid med Stone," Pat Sagui skiller landskapet ideer for feltet steiner i tre forskjellige kategorier: ideer som etterligne natur, funksjonelle prosjekter og Skulpturelle prosjekter. Disse kategoriene er et hendig rammeverk for å komme opp med feltet stein landskapsarbeid ideer.

Feltet stein prosjekter det etterligne naturen

Rock hager er et eksempel på et felt stein prosjekt som mimics natur, men det er ikke den eneste måten å bruke feltet steiner i et landskap. Gjør en liten gruppe av store blokker til et samlingspunkt i en ellers glatte plenen, kanskje accenting dem med en seng av impatiens eller andre ettårige. Kile lange, flate steiner i skråningen av en skråning å opprette naturlig steppene og plante-etterfølgende bunndekkende å falle over kanten. Bruk feltet steiner på kanten og skjule sidene av en menneskeskapte dam, blande det inn i omgivelsene. Med småstein kan bli brukt med god effekt som en naturlig aksent i landskapet. Prøve å grave ut en liten kløft og fylle den med småstein simulere en tørr bekk seng, eller plassere større klipper i veien for en vann-funksjonen til å opprette eddies og virvler i strømmen.

Funksjonell feltet stein prosjektideer

Feltet steinmurer er blant de mest varige landskapet funksjonene i Colonial og Pioneer epoker. Om steinene er intrikat montert for å stå alene, eller angi med mørtel, vegger laget av feltet stone bridge alle estetikk fra rustikke til moderne. Stein vegger er bare et utgangspunkt, skjønt. De kan bygges rundt hevet blomsterbed, gi en kanter- og sitteplasser mellomrom - for en uteplass, eller opprette et avlukke ly planter eller en tre haug. Andre funksjonelle stein prosjekter som passer inn i landskapsdesign inkluderer stein brann groper og barbacoa pits, gangveier laget av stepping steiner og plen kanter.

Skulpturelle og dekorativ stein ideer

Noen felt stein aksenter er rent dekorative. En relativt ny trend som kombinerer østlige og vestlige rock hage påvirkninger er stein mosaikk, ofte laget som en midtpunktet for en patio eller formell hage. Feltet stein mosaikk kan være tørr lagt (sett uten å bruke mørtel), eller lagt i sement eller mørtel. De bruker steiner i ulike former, farger og størrelser for å lage en mosaikk mønster som er ofte abstrakt. Feltet stein mosaikker som terrasse gulv, men kan også brukes til å opprette veier i en formell eller uformell hage. Andre skulpturelle stykker også tjene en funksjonell hensikt. En uthult stein kan holde vann en fugl bad. En stor flat-topped stein kan angis på et sett med metall Ben som en tabell eller en benk. Det tar bare en kreative øyne å se potensialet i unsual stein eller gruppering av stein åopprette en unike naturlandskapet.