Landskapet ideer for et fuglereservat

July 17

Landskapet ideer for et fuglereservat

Velg bestemte typer trær og busker når din intensjon er å skape et fuglereservat i landskapet. Enkelte arter er flere fugl vennlig enn andre kan, ikke bare å gi fuglene mat, men også gir dem ly, hekkeplasser og steder å abbor mens de synger. Vurdere at mange trær og busker tilbyr fugler mat gjennom deres knopper, blomster, nektar og andre virkemidler. Prøv å plante arter når siden fuglene er kjent med sine eiendeler, råder The Morton Arboretum.

Store løvtrær

Hackberry (Celtis occidentalis) er et allsidig tre for et fuglereservat, husly og mat. Det genererer spiselig frukt gjennom sine blomster. Hackberry vokser til 60 fot i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 2 til 9. Hackberry tåler mange typer grunnforhold og er et alternativ for urbane landscapers. Elven bjørk (Betula nigra) er også en attraktiv mulighet for et fuglereservat, med peeling av mange farger. Denne bjørk blir 70 fot i varmt klima, gi fugler som jays og finches en mulighet å sluke opp knopper, frø og feil på bladene mange.

Små dekorative trær

Kardinaler, catbirds og Szczygły flokk til de dunete serviceberry (Amelanchier arborea) - en liten ornamentale arter vokser mellom 15 og 25 fot. Passer for USDA sonene 4 til 9, genererer dette treet spiselige bær tidlig på sommeren da mange fugler flittig øke deres ung. Klynger av hvite blomster dukke opp på dunete serviceberry tidlig på våren før bladene vises. Europeiske fjellask (Sorbus aucuparia) har mørke grønne sammensatte blader, prangende blomster og klynger av orange-rød frukt som modnes i September. Fuglene ta del av disse fruktene, vanligvis slukte dem alle før vinteren kommer.

Needled Evergreens

Skjenke fugler med potensielle ly fra dårlig vær og rovdyr, i tillegg til å presentere dem med hekkeplasser, bidrar til å trekke dem til landskapet. Eviggrønne trær som Norge Gran arbeidet godt i denne forbindelse, økende til 60 fot i dyrking mellom USDA soner 2 til 7. Frøene i koner av denne needled evergreen er spiselige for fugler som crossbill og nuthatch. Omgir patio eller opprette windbreaks med østlige tuja (Thuja occidentalis), et tre i flere kultivarer av forskjellige størrelser. Tuja er opprinnelig fra nordøst, leverer fugler med å flykte kald vinter vind og affording dem et sted for å konstruere reiret.

Busker

Flimrer og tanagers er blant de mange typene fugler som bruker den grå dogwood (Cornus racemosa) som et husly og mat. Denne store eviggrøn, 15 fot høy, produserer hvit frukt fra juli til September, med bær varer i vinter overwintering fugler som kardinal. Staghorn sumac (Rhus typhinia) er en høy busk som du kan opprette masse plantings med. Beste funksjonene er dens glimrende høstfarger og klynger av røde bær. Robins og spurver vil spise disse bær gjennom vinteren. Bruk disse busker i USDA sonene 4 til 8.