Landskapet ideer for et basseng

October 23

Landskapet ideer for et basseng

Legge til et svømmebasseng i hagen din kan gi familie og venner med en morsom måte å kjøle varme sommermånedene. Men kan en også forstyrre flyten av verftet på grunn av plassen som det krever. Landskapsarbeid din bassengområdet riktig kan gå langt i å skape en sømløs overgang mellom bassenget og resten av hagen din. Velg elementer som samsvarer med eller utfyller andre landskapsarbeid og design funksjoner og bassenget vil legge til det visuelle inntrykket til hagen din, avlede oppmerksomheten ikke fra det.

Plante dekorativ trær

Planting dekorative trær og busker gir rett på kanten av bassengets fortau visuell interesse til området. Evergreen og løvfellende planter er en god idé fordi din bassengområdet må fremdeles litt farge i høst og vinter. Men vær forsiktig med blomstrende trær og busker du velger fordi, hvis de kaster sine blader eller blomster regelmessig, de vil opprette rusk som kan blåse i bassenget. Plante trær i grupper, med blomstrende eller løvtre planter lengst fra bassenget for å hindre at bladene faller i vannet. Større trær og busker kan også skaffe skyggen til bassengområdet.

Legge til en Patio eller dekk

En patio eller dekk kan være et perfekt tillegg til din bassenglandskapet hvis du planlegger å bruke området regelmessig for å underholde. Utvide eksisterende terrassen eller dekk er et annet alternativ. Vanligvis en konkret dekk rimeligste og tilbyr en rekke designalternativer. Betong kan være farget for å koordinere med andre elementer av landskapsdesign og hjem, eller du kan velge betongen stemplet med en dekorative mønster. Naturlig stein eller tegl kan også brukes for pool terrassebord, men disse materialene er dyrere. Tre dekk er et godt alternativ hvis du planlegger å heve dekk over bassenget.

Installere en gangvei

Legge til en gangvei rundt bassenget har både praktisk og estetiske fordeler. En brolagt walkway forhindrer svømmere sporer gress, støv og annet rusk i bassengområdet og også gir. Velg materialer for gangveien som koordinerer med bassengets rydder. Du kan matche dem så det er en sømløs overgang, eller kan du velge ulik materialer som utfyller hverandre. Hvis bassenget har et dekk eller uteplass, burde du også undersøke hvordan gangveier tilkobling til dette området. Når du velger et materiale, Velg typen beholder rydder som ikke varme så gangveien forblir kjølig under føttene når solen blir varm.