Landskapet alternativer for skrå bakgårder

June 17

I stedet for å kaste opp hendene når du ser på bakken av din bakgård, bruke land for å opprette lekeområder for barn, eller plante området for å gi deg en vakker utsikt. Mange alternativer for landskapsarbeid en skrå bakgård er relativt billige, og kan spare deg penger i fremtiden fra jordskred og flom.

Dekk

Opprette en rekke dekk og tilstøtende trapper på en skrå bakgård. Dette fungerer spesielt godt for en skrå tilbake plen som har huset på toppen av åsen. Tre og teglstein er to attraktive alternativer, enten sammen eller separat. Gjør hver dekk ca 4 eller 5 føtter kvadrat fot, avhenger opp på preferanse, og plante lite busker og blomster ved hvert dekk. Angi potter med blomster og urter på trappen av hver dekk, også.

Busker og urter

Pepper en skråning med busker av ulike størrelser, samt urte planter. Plante busker i et mønster hvis ønskelig, som vannrette eller loddrette rader med busker, sikk-sakk mønster og sirkulære mønstre. Bruk busker for å opprette inndelinger for små urtehager, en rekke urte planter i en sirkel av busker. Holde planter og busker på en skrå plen likeledes hjelper forhindre gjørme lysbilder fra for mye regn, rotsystem holder jorda forankret.

Villblomster

Plant en skrå bakgård med wildflower frø fargerike bakdør vise. Populære wildflower omfatter: California valmue, en vanligvis oransje blomst; babyens pust, en hvit eller rosa blomst; Afrikanske tusenfryd; solsikker; svart-eyed Susans, medlem av solsikke familien; Queen Anne's lace, en "lacy" hvit blomst; og foxglove, en lilla, klokkeformet blomst. Villblomster vanligvis krever lite omsorg og spres lett med bare noen frø å starte.

Racing baner

Avhengig av bakkene i hagen din bør du vurdere å gjøre dem til racing baner for går karts, skitt sykler, sleder, snowboard, ski og sykler. Dette gir barn å arbeide på snowboard eller sykling ferdigheter og gir rimelig underholdning under snødekte vintre. Du kan også bruke gamle dekk og tre stykker for å lage ramper og hindringer for ekstra moro og øving.