Landlige postkassen høyden forskrift

January 12

Landlige postkassen høyden forskrift

For å motta e-postlevering på din rural hjem, United States Postal Service (USPS) sier det bør være minst én bolig eller virksomhet per mil. Veier som fører til disse boliger eller bedrifter må være offentlige, godt vedlikeholdt og farbar hele året. Hvis disse betingelsene er oppfylt, må deretter postbokser møte USPS bolig postboks standarder.

Høyde

Ifølge USPS, bør bunnen av postboksen installeres i en vertikal høyde på 41-45 tommer fra overflaten av veien som det sitter. Det gjør et unntak om tilstanden til veien eller dempe hindrer deg i å installere det på det høyden. Hvis du støter på denne typen problem, snakk med din postmaster om hvordan du skal fortsette. Postboksen må også være installert slik døren på den settes 6 til 8 inches fra veiens kant eller forsiden av fortauskanten.

Støtte Post

Om høyde er viktig, er det også viktig å sette postboksen på et innlegg som gir nok støtte for å opprettholde at høyde. USPS sier det er vanlig kundens plikt å holde støtte innlegget ryddig og kontroller at det er tilstrekkelig størrelse og styrke. Gjester er også ansvarlig for å holde en klar bane til postboksen.

Godkjent postboks

Uansett hvor nøye du følger kravene høyde, har postkontoret ikke å levere til deg hvis postboksen selv ikke er godkjent av USPS. Mange forhandlere selger postbokser som oppfyller USPS. Hvis du vil få kreative og design din egen, må du ta det til din lokale postmaster for godkjenning før du installerer boksen.

Side av veien

Høyde også spiller ingen rolle om postboksen er på feil side av veien. USPS sier postboksene må være plassert på høyre side av veien, når du vurdere e transportørens kjøreretning, hvis kjøring på venstre side av veien ville bryte lover eller utgjør en trafikkrisiko.

Avis

Når du monterer postboksen, kan du også vil vurdere feste en avis levert boksen. USPS sier en avis receptacle mange ikke rør eller bruke postboksen for støtte. Det kan også ikke forstyrre postlevering eller går utover forsiden av postboksen når postboksen er lukket.