Landcape & Patio ideer

October 13

Landcape & Patio ideer

Forbedre landskapet med aromatiske farge og lage en avslappende utendørs patio som du kan nyte år etter år. Plant en kombinasjon av stauder, evergreens og årlige blomster for konsekvent farge gjennom årstidene. Mange urter og blomster foretrekker full til delvis sol og vil tiltrekke fugler og sommerfugler å din eiendom.

Landskapsarbeid med dekorativ urter

Landskapet et solrikt område nær en bakgården gårdsplass med en flerårig hage fylt med blooming aromatiske urter. Du kan nyte duften som du slappe av i outdoor living space, legge smak til oppskrifter og legge dufter å hjemmelaget aromaterapi oljer. Dekorativ oregano, anis hyssop, engelsk lavendel og Salem rosmarin er eksempler på flerårige urter som liker solfylte steder. Salem rosmarin begynner våren farge med blå blomster punktere en bush-aktig plante som vokser opp til 2 fot høy. Dekorativ oregano og engelsk lavendel tilbyr fargerike blomstrer i urtehagen din i sommer og i høst. Anis hyssop kan vokse opp til 6 fot høy og blomstrer på sensommeren og tidlig høst.

Hytte stil Patio

Dekorere en uteplass med hyttestil med brosteinsbelagte eller skifer pavers, en hvit espalier dekket med blomstrende vinstokker, hvit kurvmøbler og en vann-funksjonen i et hjørne. Øke komfort kurvmøbler med tykk puter i utendørs stoff med myk floral mønstre. Adirondack stoler også passer med stilen hytte og bland godt med flettet. Plass et lite bord for to tilstøtende til vann funksjonen for utendørs servering eller morgen kaffe. Henge en veranda swing for ekstra sitteplasser; Plasser sving for optimal landskap views. Punktdiagram potter fylt med geranier, petunias og andre årlige blomster for tilfeldig sprut fargeområder.

Lia

Dekke et åsside eller skrå landskapet med eviggrønne busker, daylilies og hostas. Flerårige og eviggrønne planter vil hjelpe beskytte mot jorderosjon og legge til design interesse for din eiendom. Hostas begynner å vokse hver våren og sommeren de blir hauger av lys grønn eller spraglete blader og stengler som skyter opp med små blooms. Daylilies er tilgjengelige i en rekke farger og vil blomstre hele sommeren. Einer, kameliaer og miniatyr gardenias er eksempler på eviggrønne busker som vokser på en skrå høyde. Dekk bakken med dekorative mulch å holde på fuktigheten.

Romantisk terrasse

Opprette en romantisk terrasse dekorert med smijernsmøbler, en glider og en liten foss. En pergola dekker plass gir en struktur for hengende planter og candlelier belysning. Rundt omkretsen med full hengende planter som vil skape en illusjon av en lukket krok. Landskap hagen rundt terrassen med solenergi lykter og aromatiske blomster som peoner, roser og asiatiske liljer.