Land Clearing metoder

February 28

Når du bygger et hus, kommer landet som huset vil sitte på ikke klar for bygging mannskap. Det er kartlegging prosessen for å finne ut hvor huset går, deretter gradering og clearing av landet. Enkelte land clearing metoder er mer miljøvennlig enn andre.

Fjerne trær

Bruke en motorsag er en vanlig måte å fjerne trær fra områder der du ikke ønsker dem. Som regel rotsystemet av et tre strekker om så langt som sine lemmer; det vil være en faktor i konstruksjon, spesielt hvis huset har en kjeller. Prøv å holde så mange trær som mulig å tjene som en vind-blokk og også gi litt privatliv. Merk bare trær du vil kutte ned, bruke oransje merking maling.

Når trærne med kjedesagen, sørg for at du kuttet en kile på siden du vil treet til å falle. På kilen bør være omtrent halvveis gjennom treet. Klipp fra den andre siden slik sagblad ikke få klem.

Gradering jorden

En stor del av clearing landet for en byggeplass er gradering for å kvitte seg med steiner og lav voksende planter i området der huset, plen, og oppkjørselen skal være. De viktigste delene for byggeprosessen er clearing for oppkjørselen og house foundation. De fleste av dette arbeidet kan utføres med en stor skid loader og en rygg hakke. Kompaktlaster seg tar av de manøvrering rundt trær og mindre tre stubber, mens den tilbake hakke tar ut større stumper og steiner og klasse området med den fronten bøtten. Når du utfører clearing med disse verktøyene, skille steiner fra resten av fyll som disse bergartene kan brukes i landskapsarbeid. Stumper og pensel går i en haug, og skitt går i viktigste haug og kan brukes på nytt senere for Fullfør gradering når huset er bygd.

Silt gjerde forskrifter

Når clearing land, kreves det en silt gjerde installert langs perimeteren av området du er fjerne. Skogbruk og dyreliv lover krever dette som erosjonssikring og for å holde skitt og anlegg rusk fra vask på naboens hage.

Silt gjerdet kommer i vevd eller unwoven fiberduk å fremme drenering gjennom gjerdet uten at sediment skal utføres forbi den. Dette gjerdet bare har å forbli til gresset eller erosjon kontroll planteliv har vokst. Gjerdet er gravlagt ca 6 inches i jord og er staket hver 3 til 6 fot for stabilitet.

Fjerning av kutte ned trær

For å fjerne trær du har kuttet ned, er det egentlig bare to alternativer.

Først kan du klippe trærne i korte logger som kan brukes for brann groper eller i en peis. Stable veden i et hjørne av området så det ikke påvirke fremtidige gradering og bygge.

Andre, kan du ha en logging selskapet kommer ut og fjerne loggene. De vil kunne laste loggene i full størrelse, slik at den krever ingen arbeid fra deg. De kan eller kan ikke betale deg for loggene, siden de teknisk gjør deg en tjeneste ved å fjerne dem. Noen selskaper kan selv belaste deg, avhengig av om veden er millable eller ikke.