Lampe reparasjon instruksjoner

October 10

Lampe reparasjon instruksjoner

Har noen grunnleggende verktøy nyttig: en liten skrutrekker med flatt blad, symaskin olje, tynn grønn fiber rengjøring puten og test lys. Bekrefte problemet ikke er bare en utbrent pære. Hvis du finner at problemet er en defekt stikkontakt, lampe socket eller lampe ledningen, sjekk ressurs linker for mer informasjon.

Socket-problemer

En 110-volts lampe har en stikkontakt der du skru lyspæren i lampe socket og en som du Koble strømledningen til veggkontakten.

Stikkontakt

Kontroller at elektrisitet kommer fra veggkontakten ved å koble en elektrisk enhet kjent å arbeide. Hvis det fungerer, vet du at problemet er med lampen og ikke veggkontakten. Hvis det ikke fungerer, har du et elektrisk problem.

Lampe Socket

Koble lampen og fjerne lyspære og lampeskjerm. Undersøke spiral trådene på pære og de innenfor det lys socketen. Se etter skilt av korrosjon eller noe annet som kan holde pære fra skru i langt nok. Bunnen av pære må fast trykk metallet brikken i midten på bunnen av kontakten. Hvis nødvendig, rengjør de flatene grundig med en fiber pad og en dråpe maskin olje.

Undersøke center kontakten på bunnen av kontakten. Det er et spenstig stykke metall, festet til en ende og løs på den andre. Med din skrutrekker, løft den løse enden slik at det er minst 1/8 tommer (3 mm) høyere enn vedlagte slutten.

Skru i en lyspære du kjenner gjerninger, kobler lampen og slå den på. Hvis du fortsatt har ikke lys, koble lampen og fjerne pære igjen.

Tilgang lampe socket ledninger av rykk opp på kroppen av kontakten mens du trykker i fast og rist den forsiktig fra side til side. Det bør skille fra basen, utsette ledningene. To ledninger kommer ut av basen koble til utsiden av kontakten med skruer. Kontroller at ledningene er godt festet. Kontroller forbrenningen merkene eller spredt tråder av wire. Hvis problemer blir funnet, gjør endringer etter behov.

Bruke testen lys for å bekrefte at strømmen er nå socket. Nøye koble lampen og ta testen lampe fører til de to skruene. Hvis test-lampen lyser, har du makt. Dette indikerer at lampen socket er dårlig og skal erstattes med en ny. Se "Erstatte et defekt lampe Socket" ressurs linken under for mer informasjon.

Lampe ledningen

Hvis testen lyset indikerer at makt ikke får til lampen kontakten, kan lampe ledningen eller støpselet være defekt. Lampe ledningen erstatning kits er tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker.