Laminat gulv rengjøring oppskrift

May 19

Laminatgulv kan være en vakker tillegg til ethvert hjem. Med en skarp, blank overflate er det viktig å finne et rengjøringsmiddel som vil holde gulv best mulig stand. Det finnes flere detaljhandel rengjøringsmidler tilgjengelig, er disse ofte kostbare. I stedet vurdere å gjøre din egen hjemmelaget løsning som renser effektivt uten å skade lommeboken.

Eddik

Eddik arbeider for å rense, desinfisere og fjerne lukt, gjør perfekt rensemiddel for laminatgulv. I en bøtte, bland 1 g vann med 2 kopper destillert hvit eddik (tilgjengelig i enhver matbutikk). Dyppe en mopp i denne løsningen, så ringe ut grundig, som bruker for mye vann kan forårsake vannskade på gulv. Så Rengjør gulvet som normalt. Gjenta nødvendig som et vanlig rengjøringsmiddel som vil holde gulv rent og bakterier-free.

Oppvaskmiddel og natron

Flytende oppvaskmiddel fungerer også godt som et rengjøringsmiddel, mens natron renset og deodorizes. I en bøtte, bland 1 g varmt vann, 1 kopp natron og 20 dråper flytende oppvaskmiddel. Dypp en mopp i denne løsningen og ringe ut for å kvitte seg med alle overflødig vann. Rengjøre som vanlig, og bruk regelmessig som en rengjøring av gulv-løsning.

Rengjøringsmiddel

Glass renere fungerer også godt til ren laminatgulv uten etterlot striper. Blande like deler vann og glass renere (uansett merke) i en bøtte, ring ut mopp og rengjør gulvflaten tilsvarende. Gjenta etter behov å holde laminat gulv rene, skinnende og stripefrie.

Boraks

Boraks er en annen mildt rengjøringsmiddel som vil rense, desinfisere og la laminatgulv ser flott. I en bøtte, bland 1 g vann og 2 kopper boraks (tilgjengelig med vaskemiddel i enhver dagligvarebutikk). Ring ut mopp å fjerne overflødig vann og rengjør gulvet som normalt.