Laminat gulv problemer med knirkende

May 5

Laminatgulv imiterer tregulv ved hjelp av detaljerte Foto profilen som dekkes med en holdbar plastikk laminat. Laminatgulv er billigere enn tradisjonelle tregulv, men du må ta noen forebyggende tiltak når du installerer den slik at knirkende.

Installasjon

Laminat gulv er installert over overflaten av en eksisterende etasje fordi det er designet for å "flyte" over toppen av gamle gulvet. Alle varianter enten bruk lim å bånd til andre laminat stykker eller snapper sammen tørke og fest til andre med små skruer. Gulv er installert over en skum pute, som fungerer som en fuktsperre og en pute.

Feilsøking

Hvis du finner din laminat er knirkende, må det var tilstrekkelig rom for utvidelse mellom gulv og vegger. Fjern gulv molding i et område som knirker bruker en claw hammer. Kontroller at det er 5mm mellomrom mellom gulv og veggen for utvidelse. Hvis det er ikke plass, vil gulv utvide og presse mot veggen, forårsaker det å stige litt, som er nok til å forårsake knirkende. Hvis din laminatgulv har ingen utvidelse plass og er montert tett mot veggene, er den eneste løsningen å re installere hele gulvet.

Knirkende er mye mer vanlig i laminatgulv som bruker skruer. Hvis en enkelt skrue passerer gjennom laminat gulv og i gamle gulvet, opprettes det et ankerpunkt. Laminat gulv er laget for å flyte, og hvis den er forankret i ett område, gulvet kan ikke riktig skyve og skal stå opp veldig lett. Denne liten oppgang vil føre en knirkende støy hver gang området er krysset. Det beste løpet av handlingen er i dette tilfellet å fjerne alle skruene og erstatte dem med en selvklebende bindemiddel.

Hvis den knirkende er begrenset til et svært lite område, er det mulig at en felles har brutt på ett eller flere av laminat gulvplankene. Laminat gulvplanker passer sammen med et not og fjær system, og en ujevn subfloor kombinert med kraftig press kan brudd denne felles. Brukket felles vil føre en knirkende støy når trykket er brukt til det. Sprakk laminat gulvplanker individuelt kan ikke repareres og byttes helt.

En knirkende eller klikke lyd som kommer fra mange områder av gulvet vanligvis indikerer et ujevnt subfloor. Dette fører til gapene mellom de to etasjene, som vil føre til vertikal bevegelse av laminatgulvet og en knirkende eller klikke lyd. I dette tilfellet hele laminatgulvet må fjernes, og at subfloor må repareres før det er helt nivå og blottet for enhver støt eller depresjoner.