Lagring ideer for flettekurver

October 7

Lagring ideer for flettekurver

Flettekurver er billig, lett, attraktiv og kommer i forskjellige former og størrelser, mest som gjøre gode lagring. Bruk tilpasset eller laget flettet beholdere for corralling papirer i hjemmenettverk eller leker i lekerommet. Tenke utenfor boksen for et praktisk sted å lagre ting.

Rustikk kjøkken voktere

Flettet går bra med de fleste Sticks men ser spesielt hjem i en tilfeldig eller land kjøkken. En flettet kurv vil gli rett under en teller eller CAB ordne stabler av dishtowels eller nestede potter. Lå en bomull eller Lin håndkle i en flettet kurv og dumpe løk og hvitløk pærer i det for tørr lagring. Flettet hyller med håndtak eller utsnitt vil holde småting som ikke helt passer andre steder, som de-souvenir krus du bruker en gang i året for mulled cider på Thanksgiving, eller de odde kjøkkenredskaper som sjelden gjøre det til disken men komme på anledning.

Opp-ned

Flettet trapp kurver er formet som en "L" og sitte på et skritt på bunnen eller toppen av trappen. Kaste ting i dem som er i feil etasje. Hver gang du gå opp trappen, ta kurven og distribuere innholdet til de riktige stedene. Deretter satt kurven på toppen og fylle den med elementer som tilhører nede. Til slutt vil alt ende opp der det hører hjemme og huset vil bli så trim som du nå er tross alt at trapp-stepping.

Håndverket kurver

Weavers, strikkere og hekle håndverkere har mange biter og dukker som ruller under sofaen eller samle på en side tabell uten et sted å være. Stashing dem dypt bak et skap betyr at du ikke husker dem når du trenger cerulean blå eller ren alpacaull. Rull opp baller og bunke dem i flettekurver i et håndverk hjørne i stedet. De ser interessant og fargerikt og innholdet gi inspirasjon hver gang du blikk på dem. Ingen flere jage støvete nøster under armoire. Du kan stable kurver på hyller eller bare line dem veggen for enkel tilgang.

Resirkulert Rattan

Henge en gammel kurvsledene sykkel på veggen i gangen for e-post. Dele det i to med en balsa tre panel for innkommende og utgående post. Eller bruk et par kurver på veggen i mudroom for å fange vinteren votter, skjerf og hatter. I varmt vær avholder kurver solen hatter, solbriller og hagehansker.