Lære hva som trengs å passere landskapsarbeid entreprenør eksamen

May 15

Lære hva som trengs å passere landskapsarbeid entreprenør eksamen

Landskapsarbeid entreprenører installere trær, lianer, busker og andre typer barnehage produkter. Arbeiderne også reparere grøntområder, designe plener med vann ornamenter og innlegge gjerder, arbors og dekk. Ifølge Oregon landskap entreprenør styret og i andre stater som entreprenør må du være lisensiert som en eier eller en ansatt før du kan begynne å utføre landskapsarbeid arbeid i staten.

Instruksjoner

•Meet kvalifisering kvalifikasjoner. Disse inkluderer blir ansatt av en lisensiert entreprenør i minst to år, men du vil også møte kravene hvis du er selvstendig næringsdrivende i bransjen i fire år eller har jobbet for en lisensiert entreprenør for ett år i tillegg fungerer som en landscaper for et selskap som vedlikehold i minst to år. Husk at hvis du har en gyldig bachelor- eller mastergrad i hagebruk eller er sertifisert av internasjonale samfunnet av Arboriculture (ISA) som en arborist vil du også kunne ta eksamen (se ressurser-delen). Besøk Utenriksdepartementet av motorvogner (se ressurser). Få en gyldig kommersiell førerkort (CDL) Hvis du ikke allerede har en.

•Review fasit (se ressurser-delen). Les gjeldende statlige lover og retningslinjer for landskapsarbeid entreprenører. Gjør deg kjent med statens forbrukerrettigheter inkludert dør oppfordring, falsk reklame og uttalte fordeler og egenskaper av tjenester. Studere fare kommunikasjonsprosessen. Forstå hvordan kjemiske advarsler. Gjør deg kjent med eventuelle juridiske krav, utgiftstyper, frakt tillatelser og fakturaer. Gjennom testspørsmål på slutten av fasit.

•Study materiale bemerket på slutten av fasit, som Steven Cohan's 2006 Bestill "Business prinsipper av landskapet kontrahering", og opprette en konto med profesjonell landskapet nettverk (PLANET) (se ressurser-delen). Les gjennom oppført studere manualer inkludert landskapet opplæring manualer for teknikere og trygt lastebil og trailer drift.

•Dekk hver av de syv seksjonene i eksamen under lesing læremateriell. Kontroller at du grundig gjennomgang: lover, regel og praksis; Planter og torv; Konstruksjon; Gradering, avløp og sikkerhet; Estimere, jord vitenskap og kjemikalier; Vanning; og tilbakestrømming.

•Meet krav. Fullføre hele behandlingen i seks timer. Vær oppmerksom på at for lover, regel og forretningspraksis delen av testen vil du bli gitt en manuell referanse når du svarer på spørsmålene. Merk at denne delen av testen varer to timer. Husk på at de andre delene av behandlingen er alle lukket bok. Svar alle 450 spørsmål på test i seks timers tid rammen online gjennom sertifisert PSI administrator testområdet.

Tips og advarsler

  • Denne artikkelen kommer hovedsakelig fra Oregon landskapsarbeid kontraktøren eksamen. på statens krav kan variere.