Kwanzan kirsebærtre skadedyr

August 18

Kwanzan kirsebærtre skadedyr

Blomstrende Kwanzan kirsebær treet er populær i USA på grunn av sin vakre rosa blomster. Likevel, selv i ideelle vekst, Kwanzan er utsatt for skadedyr hvis ikke behandles. Mens små insekter ikke kan virke truende, vil de til slutt drepe treet. Kwanzan kirsebær trær er dyrt, er pest identifikasjon, forebygging og behandling viktig.

Typer

De vanligste Kwanzan kirsebærtre skadedyr er bladlus, tre borers, spider mites og larvene. Disse skadedyr kan forekomme på en tre samtidig.

Identifikasjon

For store skadedyr, som larvene, kan identifikasjon komme gjenkjenner insekt. Men bladlus og spider mites er vanskelig å se uten forstørrelse, og tre borers kan ikke være på treets overflaten. Derfor kommer identifikasjon med en sjekk av en bark, blader, frukt, stammer og kvister. En bladlus vil etterlate drops honeydew-lignende stoff og pulveraktig muggvekst. Borers opprette små, runde hull i kirsebær frukt og blader. Spider mites får treets blader å gulne når de skal være grønt. Hvis caterpillar selv ikke kan sees, er et annet tegn webs opprettes i trærne.

Forebygging

Insekter vil først infisere en stresset treet. Kwanzan foretrekker fuktig men godt drenert jord. Tørr jord, er treet understreket fra mangel på vann. I våt jord, kan på treet med rotsystem rot. Treet skal også få minst delvis sol, og helst full solen. Hvis vannet og solen synes ideelt, men fortsatt lider av treets vekst, kan gjødsel være nødvendig. Konsultere en lokal planteskole om hva gjødsel bruke.

Behandling

Hvis treet ikke er synlig skadet og synes å være sunn, larvene kan fjernes for hånd - eller et insektmiddel kan brukes til å behandle alle typer infestation. Men, når en del av treet er skadet eller vises infisert, den delen må fjernes. Hvis hele treet er skadet eller infisert, så må det fjernes fullstendig. Bakken rundt treet skal deretter raket grundig og rengjort.

Betraktninger

Hvis insektmidler eller andre behandlinger ikke fungerer, kan treet være infisert med en sykdom, en vanlig foreteelse for Kwanzan. Syke deler kan tas til en lokal planteskole for identifikasjon. Tre borers vises ofte i blomst sesongen, som oppstår i løpet av våren.