Kvitte seg med loppene i et hus

September 7

Kvitte seg med loppene i et hus

Fleas kan kjøre pets og deres eiere nøtter. De kan forårsake hudproblemer for dyr og mennesker som elsker dem. Behandling av kjæledyr er ikke slutten av loppen administrere---det er bare begynnelsen. Når loppene får i huset, har du å behandle hele boligen. Du også må tid arbeidet riktig, fordi loppene gjengi raskt og eggene er ofte tilstede på hjem lang etter voksen loppene er drept.

Instruksjoner

•Bathe alle pets med en loppe sjampo og gi dem en dose av en systemisk plantevernmidler. Fjerne dem fra huset i minst åtte timer.

•Fjern alle laken, håndklær, møbler dekker, tepper og gardiner fra sine steder. Vask dem alle i veldig varmt vann og vaskemiddel. Tørk dem i en varm tørketrommel og plassere dem i tett forseglet plen og blad poser. Sende alt som ikke vaskes til tørr renere.

•Plasser alle åpne matvarer i kjøleskapet. Rense skap og plasser alle forseglet og hermetisk mat i plenen og blad. Fjerne dem fra huset. Vakuum i alle skap.

•Vacuum huset grundig flere ganger. Støvsuge rom, alle skap og alle møbler. Endre vakuum poser ofte under prosessen. Fjerne fylt poser av vakuum og forsegle dem i en nekte pose og fjerne posen fra huset.

•Mix en sitrus olje rengjøringsmiddel i veldig varmt vann i en bøtte. Skrubbe alle skap og skuffer med løsningen og la dørene til dem åpne. Skrubbe alle baseboards og vegger grundig med svamper dyppet i løsningen. Tørke gulvet med løsningen. Endre vann ofte for å sikre at det er alltid varmt.

•Åpne alle indre dører i huset. Lukk alle ytterdører og alle vinduer. Følg instruksjonene for å sette av loppe bomber. Dette innebærer vanligvis sette bomber midt på hvert rom og forlate huset i fire til seks timer uten å returnere. Kontroller at alle pets og folk er ut av huset før bombingen.

•Return huset etter foreslått. Åpne vinduer. Tilbake mat til skap og pantries. Erstatt vasket stoffer. Vakuum en gang bare i tilfelle. Hvitvaske alle klær du har vært iført.

Tips og advarsler

  • Fjerner fleas fra huset er en hele dagen eller all-helg jobb. Arbeidet må gjentas et par ganger før alle loppene er døde.