Kutte en Bolt på et toalett med en Dremel

December 5

Hvis muttere og bolter i bunnen av et toalett er korrodert og rustne, kan fjernes den tradisjonelle måten, med en skiftenøkkel, ikke være mulig. Det er også noen ganger også vanskelig å plassere en banalisere så mellom porselen toalettet og mutteren så du kan så gjennom bolter. Hvis dette er tilfelle, kan du bruke Dremel roterende verktøy, med riktig vedleggene, du trygt kutte gjennom bolter slik at du kan fjerne toalettet.

Instruksjoner

•Skru mutteren på bolten så langt opp bolten som du kan bruke en skiftenøkkel.

•Sett akselen av Dremel EZ lås Mandrel så langt du kan inn collet på slutten av verktøyet Dremel roterende. Tvinn collet mutteren til høyre, ved hjelp av collet skiftenøkkelen, til fullt ut for å stramme.

•Hold Dremel roterende verktøyet i den ene hånden, og med fingrene av hånden, trekke fjærbelastet ermet som er mot toppen av mandrel ned, mot det roterende verktøyet.

•Sørg bow-tie-formet hull i midten Dremel EZ456 Cut-Off hjul med toppen av mandrel, montering av cut-off hjulet på mandrel og vri cut-off hjulet 90 grader til venstre. Slipp mandrel ermet.

•Plugg ledningen av roterende verktøyet til en elektrisk stikkontakt, om nødvendig. Sette på vernebriller, som briller, sammen med arbeidshansker.

•Vri roterende verktøyet variabel hastighet ringe til en høy innstilling. Grep Dremel roterende verktøyet med en hånd i "golf grep" med tommelen og fingrene gripende den andre siden av verktøyet. Hold verktøyet i vertikal posisjon, med cut-off hjulet sammen med toalett bolten.

•La den roterende verktøyet "" Skillebryter fremover, aktivere verktøyet. Guide verktøyet med lite press, gjør rygg-og-frem går mot bolten med cut-off hjulet, i stedet for å holde den mot bolten. Fokuser på et punkt mellom mutteren og toalettet base. Fortsett kutte til du kutte helt gjennom bolten.